Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,580
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

beyaz defender siyah aksesuarlarin en cok yakistigi renktir

Etiketler

nordic1903' Alıntı:
Yunus ;

Aracındaki lastiklerin markası nedir ? Çok ciddi lastik sıkıntım var..federal couragia MT düşünüyorum..Ne dersin ?

Cenk bende bitik ok 144 var ama abimin defenderde mastrcarh var gerçekten çok mennunuz ama malesef şu anda bulma imkanı yok

federal couragia MT fena değil en son tercih edeceğim MT lastik olur ama fiyatları iyi eğer birazdaha bekleyebilirsen kışa doğru istediğin lastiği daha iyi bulabilirsin
(egeli34) Ahmet abi ile bir görüş istersen insa turbo dakar yada sahara 235 85 16 ölçüleri belki vardır

Merhaba benim adım geçince cevap vereyim dedim 235/75/16 TRACTION TRACK 235/70/16 dakar mevcut diğeri 23/85/16 malesef bitti

Enson 235/85/16 yı sizin ordan bir arkadaşa sattım yeni parti eylüle gelir ancak ama onlarda spec track extrem olacak

egeli 34' Alıntı:
Enson 235/85/16 yı sizin ordan bir arkadaşa sattım yeni parti eylüle gelir ancak ama onlarda spec track extrem olacak

Evet abi ama benim birazdaha bitik ok larla idare etmem gerekiyor hani bişey almaya yarıyan kağıtlardan bu aralar pek yok kışa inşanlah