Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,939
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Yavuz tekrar hayırlı ve uğurlu olsun....

burada bir adayın sloganı "yaparsa hoca yapar"(eski rektör) şeklinde bende senin iyi bir yenileme yapacağına inanıyorum... Bu ara da yenge hnm ın bu duruma yorumu ne oldu merak ediyorum???? heheheheee

Etiketler

SDC' Alıntı:
Benden de her konuda full moral destek ;D

Sen yırttın zaten loto listesinden beni çıkarabilirsin, iki adet canıma yetti son iki günde 3. ye katlanamam, ama sıfr km 2009 defender 110 olursa hayır demem tabi ;D

Sivasa yakınlarda gelme durumum var sana uğrarım, projeleri konuşuruz. Destek için sağolasın.

Vahşi kardeşim benim ;D, Sendekilerde elektronik var demedim, çok yüksek güç ve hacim istemiyorum, 200-250 bg civarında elektronik olmayan v8, kolay bakım yapılabilen dayanıklı parçası sıfır olarak bulunabilen bir motor benim işimi görür demek istedim.

Evlilik konusu şaka , herşey gönünce olsun , 3. projeyi yaparsan yanında oturmak isterim açıkçası, malum marka sahipleri yollar nasıl yırtılır görsün.

discovery-V8' Alıntı:
Sivasa yakınlarda gelme durumum var sana uğrarım, projeleri konuşuruz. Destek için sağolasın.

Her zaman beklerim abi. Eğer haberim olursada çok memnun olurum. Zaman bellimi. Belkide senden önce ben ankaraya gelirim, 26-27 mart'ta orda olacağım heralde.

Gökhanım saolasın Büyük ihtimal haftasonu Antalyadayım, şu senin karadeniz yemekleri yapan yere gidelim tadı damağımda kaldı, Landrover hakkında bukadar konuştuktan sonra umarım yüzüm kara çıkmaz, konuşa konuşa beklenti tavan yaptı dandik bişey çıkarsa oracıkta yakarım. ;D

Yenge infaz kararımı onaylamak üzere ;D

görmedim, duymadım,bilmiyorum..... yola devam ;en son çaredir herzaman.

Yavuz koltuklari napiyoruz olm...

Selim hoşgeldin. ;D

İşler başımdan aşkın, nasıl alabilirim onu düşünüyorum, 4 adette 35 lastiğim var istanbulda, onları ve koltukları alabilecek bir araç bulamadım, kargo fiyatını duyunca düşüp bayılıyordum ;D 110 u olan Bir hayırsever vatandaş aranıyor istanbuldan ankaraya gelebilecek, duyrululur ;D

Bari konu bukadar dağıldı 1-2 foto koysana senin küheylandan.

buda çok sevdiğim land imle ilk fotografım, ilk heves bende taksici pozu verdim ileride daha güzel ve içinde ben olmayan fotograflar olucak

yavuz

nerede lastikler ben alayım hemen

sana gelir elbet bahara doğru

Yavuz actim bir baslik D90 diye...fotolar orda...

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=27836.0;attach=29900;image

BİRDEN abi kayboldun gittin ya .biz arabaları yollayalım oraya takas yapamazmıyız .YANIK,tan selamlar