Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 901,362

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

arkadaşlar zaten Land Rover seriler ve defenderlerin şasi ve tekerlerin birbirlerine olan genişliği demiryolları için yapılmış.
Savaş yıllarında askerler tarafından ingilterede demiryollarında falan kullanıldığını okumuştum.

bikaç resim daha;

bu da video; http://www.youtube.com/watch?v=A1uZpBASiXQ

Unimogların lokomotif vagon vs. çektiklerini biliyordum ama def'in de çektiğini şimdi öğrendim.İlginçmiş

Arkadaslar harbiden land rover aski baska birsey sabah arabaya binmesem kullanmasam olmuyor icine binince keyfim yerine geliyor icin nese doluyor LANDROVER bence basde baska bir olay

cemtascioglu' Alıntı:
Arkadaslar harbiden land rover aski baska birsey sabah arabaya binmesem kullanmasam olmuyor icine binince keyfim yerine geliyor icin nese doluyor LANDROVER bence basde baska bir olay

offf offff bide benim KIRAT ım gelse bir aydır kan kusuyorum şöyle içine bi binsem yeniden doğmuş gibi olacam valla :'(
aklıma geldi özledim şimdi daha önce eklediğim bir resim ama çok hoşuma gidiyo bir daha ekliyeyim

cemtascioglu' Alıntı:
Aynen öyle..

Vay ben bilmiyordum. Adamlar neleri düşünmüş ya, inanılmaz...

Emniyet teşkilatımızın da tercih ettiği çift difransiyelli LAND ROVER i sizde kullanınız

2012 usa defender.Tüm konuyu bitiremedim henüz.Daha önce yayınlandıysa kusura bakmayın.
[attachment=1]

2012 defender ruhu,karizması kalmamış.Gerçi daha öncede 2008 modeli böyle diye resimler dolaşmış.Bence buda fos çıkacaktır.
[attachment=1]

sync' Alıntı:
2012 usa defender.Tüm konuyu bitiremedim henüz.Daha önce yayınlandıysa kusura bakmayın.
[attachment=1]

kardeş güzel yapmış herifler, ama bence böyle kibar ve ince çizgiler bozuyor bence. land rover defender'in bence sert, sağlam bir görüntüsü olmalı. yumuşak değil, keskin bir görünüşe sahip olmalı.anlatabiliyormuyum? tabi bence diyorum yanlış anlama lütfen

demiryollarındaki araç çok temizdir hiç çamura araziye girmediği için

Yok niye yanlış anlayayım.Bende beğenmedim zaten .İnşallah değiştirmezler.Değiştirmezler değiştirmezler ???

suyabatmaz' Alıntı:
2013'te üretimi durdurulacak Defender'ın.
Tamamen yeni bir karoser satışa sunulacak. Çok büyük ihtimal ile, metalik turuncu olan.

Şık ama defender değil bence.