Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 900,940
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

sana sonuna kadar katılıyorum kardeşim yok yok olmamış bu biraz zor tutar

Etiketler

Defender'ın üretimtimine son verileceği haberi:

http://www.arabam.com/haber/Son-Haberler-Eski-Land-Rover-Defendera-hosca-kal/Detay-287818

Land Rover bunu Discovery'de uyguladı ve yılların efsanesi ( arazi kabiliyeti anlamında söylüyorum ) ''Fino'' oldu. Umarım Defender aynı kaderi paylaşmaz.

Abi zaten Türkiye'de bu üretimi otokar üstlendiği için ve askeriyede faal olarak kullanıldığı için bence en azından 15-20 yıl piyasadan silemezler Defenderı , ama çarşıda sokakta defender adı altında finolar görmek zorunda kalacağız gibi duruyor. Umarım böyle olmaz.Şahsen eski discoların asaleti disco 3te yok. Helak etmişler canım aracı.
Saygılar , Deniz.

değiştirselerde defenderin bi ruhu var. Yukarıdaki sıfır askeriye defenderlerinin ihalelerine 2021 de gireceğim. Not aldım

Ben yeni Discovery'yi de beğeniyorum tasarım anlamında ama o kadar elektronik, şasenin günümüz teknolojisi sebebi ile kompozit hale gelmesi, aracın bu kadar elitist bir hal alması: o eski Camel görüntülerinde yeralan Discovery ile hiç bağdaşmıyor bence.

Bu kasayı ( Yeni Discovery ) ağır off-road'a modifiye etmek ve bu aracı araziye sokmak, ciddi bir darpane sahibi olmayı gerektirir herhalde

Bakalım yeni Defender nasıl bir elektronik ağ ile örülecek ;D

serci07' Alıntı:
değiştirselerde defenderin bi ruhu var. Yukarıdaki sıfır askeriye defenderlerinin ihalelerine 2021 de gireceğim. Not aldım
Aynen öyle , Türkiye'yi ele alırken Dünya Ülkeleri - Türkiye şeklinde almak gerekiyor. Farklıyız biraz.Zaten şimdi 85 model araba kullanabiliyorsak2025te 2000 model Def. kullanmak koymaz kimseye.

Defender zaten arızası eksik olmayan bir araç , işin içine bir de ECU vs. girerse halimiz duman olur.. Yeni Toyota FJlerden memnunmuş yurtdışında kullananlar falan.Land Roverın yeni bir efsane yaratmasına hayır demeyiz.Umarım yaratabilirler.

Assasin' Alıntı:
Aynen öyle , Türkiye'yi ele alırken Dünya Ülkeleri - Türkiye şeklinde almak gerekiyor. Farklıyız biraz.Zaten şimdi 85 model araba kullanabiliyorsak2025te 2000 model Def. kullanmak koymaz kimseye.

85 yine iyi ;D

[attachment=1]

Acaba 1 yıl dahamı sabretsek te bunumu alsak diyorum

bu arada çok sexi görünüyor

sync' Alıntı:
2012 defender ruhu,karizması kalmamış.Gerçi daha öncede 2008 modeli böyle diye resimler dolaşmış.Bence buda fos çıkacaktır.
[attachment=1]
Fos çıkar ; Land Rover , Defenderın şanına onuruna yakışır bir tasarım yapar bence. Bu hiç bir şeye benzemiyor.

kanaatimce yürüyen aksamda değişiklik yapar. Ayrıca kaportada birkaç makyajlama daha olabilir.

serci07' Alıntı:
kanaatimce yürüyen aksamda değişiklik yapar. Ayrıca kaportada birkaç makyajlama daha olabilir.
Haklısınız , yürüyen aksamın etkilediği ölçüde kaportada değişiklik yolunada gidilebilir,kaporta aynı kalabilir.. belki çamurluklar büyütülür tamponlar yenilenir vs..Ama değişmese çok daha güzel olur tabi keşke hep bu haliyle kalsa.