Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,340
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Felice' Alıntı:
Sevtap samimi olarak söylüyorum, cidden lr kardeşliği diye bir şey var, ben bunu kalpten hissediyorum.....

Hocam, burada ilginc bir hybrid var, "Land altı az Jeep" sanki... daha fazla bilgi var mi? Sadece dingiller mi CJ, yoksa aktarma da mi?

Saglıcakla...

Etiketler

Arka dingil ford ön dingil jepp neden böylebir değişiklik yapılmış anlam veremedim

yunus bager' Alıntı:
Arka dingil ford ön dingil jepp neden böylebir değişiklik yapılmış anlam veremedim

Aks kesince lastik alıp başını gitsin diye ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Aks kesince lastik alıp başını gitsin diye ;D ;D
Hepten özgürlükçü bir yaklaşım, off road ruhuna da uygun, bence de kuvvetle muhtemeldir

SDC' Alıntı:
Ben de ilerde defender almak istediğime göre şimdiden "LR Kardeşliği" ne dahil olabilir miyim ;D

Bence zaten dahil oldun o kardeşliğe. ;D

sailor06' Alıntı:
Hepten özgürlükçü bir yaklaşım, off road ruhuna da uygun, bence de kuvvetle muhtemeldir

o kadarda özgür bırakmamak lazım lastikleri, ozaman off-road u lastikler yapar biz çekiciyle eve döneriz ;D ;D

Bir kaç fotoda 5000 km lik kafkasya gezisinde kardeşlerimizden taze taze;

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

bu araç propan ile çalışıyor...

propan tüplerini çok tehlikeli bir yere koymuş..

Arabamla hasret giderdik neyseki uzun bir aradan sonra..Özlemişim...

Transporter' Alıntı:

disco'da port bagaj'a ulaşım sorunu çekenler şikayet ediyordu sanırım merdiven takılamadığından.İlgilenenlere burda bir seçenek

Transporter' Alıntı:
bu araç propan ile çalışıyor...

propan tüplerini çok tehlikeli bir yere koymuş..

Teşekkürler Birden,

Enjektörler "keihin" japon malı, Türkiyede prince 4-5 çeşidini getiriyor, aynısını ben kullanıyorum ;D , Bu enjektörlerle doğalgaz dahil hertür yakıt kullanılabiliyor, propan deyince sanıyorum bizdeki lpg de propan bütan karışımı, Tankların yeri benim çok önceden beri planladığım yer, ama daha ince tank her iki tarafa konulup etrafına 4 mm gibi muhafaza sacı ekleyerek yapmayı düşünüyorum. Bununkiler çıplak kalmış, arazide sürtmek işten bile değil ;D