Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 899,811

Etiketler

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

yavuz-çelikel' Alıntı:

inek nerede diye sormayacağım ...amacıma ulaştım abi

Moralim çok bozuktu..Sayende düzeldi..Bugün Kademe Astsubaylarından biri geldi Defender'ımı yerden yere vurdu gitti Neymiş efendim çok arıza çıkarıyomuş , süspansiyonları yaramazmış , kasası alüminyummuş ....

Selam Cenk,

Peki en iyi arazi aracı hangisiymiş, söyledi mi bari?

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Selam Cenk,

Peki en iyi arazi aracı hangisiymiş, söyledi mi bari?

Barış

Onu söylemeyeyim polemik olur..Yaşı benden 8 yaş küçük , LR Defender'ı sadece otokar üretimi olarak tanımış arkadaşa şunları söyledim..

- Amortisörlerine laf ediyorsun..Hangi markayı kullanıyorsun ?? otokar ( orjinal )
- Arızalarından dem vuruyosun.Günün 24 saati hiç durmadan çalışan ve onca çocuğun elinin değdiği ve arıza çıkarmayan bişey göster ?? Cevap yok
- Alüminyum kasayı bi yere vurunca düzeltemiyormuşsun ..koskoca Audi 2012 versiyonlarının bazılarında neden alüminyum kasa kullanıyor ??

Bööle uzadı gitti..Ama yararlı şeyler de söyledi..Hakkını yemeyeyim..Insanların 87 teknolojisi ile 2011 teknolojisini kıyaslaması canımı sıkıyor

mdr' Alıntı:
Ben göremedim..hani nerde.. ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
suya düştü....
nordic1903' Alıntı:
su nerede ;D ;D ;D

HAHAHAHAHAHAHA
Çok gülderdünüz beni eksik olmayınız efendim ahahahahahahahah ( hala gülüyorum )

BOBO' Alıntı:
HAHAHAHAHAHAHA
Çok gülderdünüz beni eksik olmayınız efendim ahahahahahahahah ( hala gülüyorum )

Misafiri bu kadar da rahatsız etmeyin arkadaşlar..

Bi yanlışlık olmuş..elim kayıvermiş...Kardeş degil miyiz nihayetinde ha L.R ha L.C İKİSİDE AYNI HARFLİ BAKIN. ;D ;D ;D

zeytinburnundayım 3 gündür olaylar var polis gaz bobası atmış evinde camı açıktı ağzım burnum yandı

mdr' Alıntı:
Misafiri bu kadar da rahatsız etmeyin arkadaşlar..

Bi yanlışlık olmuş..elim kayıvermiş...Kardeş degil miyiz nihayetinde ha L.R ha L.C İKİSİDE AYNI HARFLİ BAKIN. ;D ;D ;D

Canın sağolsun İsmail Abi.