inek nerede diye sormayacağım ...amacıma ulaştım abi
Moralim çok bozuktu..Sayende düzeldi..Bugün Kademe Astsubaylarından biri geldi Defender'ımı yerden yere vurdu gitti Neymiş efendim çok arıza çıkarıyomuş , süspansiyonları yaramazmış , kasası alüminyummuş ....
Moralim çok bozuktu..Sayende düzeldi..Bugün Kademe Astsubaylarından biri geldi Defender'ımı yerden yere vurdu gitti Neymiş efendim çok arıza çıkarıyomuş , süspansiyonları yaramazmış , kasası alüminyummuş ....
Onu söylemeyeyim polemik olur..Yaşı benden 8 yaş küçük , LR Defender'ı sadece otokar üretimi olarak tanımış arkadaşa şunları söyledim..
- Amortisörlerine laf ediyorsun..Hangi markayı kullanıyorsun ?? otokar ( orjinal )
- Arızalarından dem vuruyosun.Günün 24 saati hiç durmadan çalışan ve onca çocuğun elinin değdiği ve arıza çıkarmayan bişey göster ?? Cevap yok
- Alüminyum kasayı bi yere vurunca düzeltemiyormuşsun ..koskoca Audi 2012 versiyonlarının bazılarında neden alüminyum kasa kullanıyor ??
Bööle uzadı gitti..Ama yararlı şeyler de söyledi..Hakkını yemeyeyim..Insanların 87 teknolojisi ile 2011 teknolojisini kıyaslaması canımı sıkıyor
inek nerede diye sormayacağım ...amacıma ulaştım abi