Üç detay daha var; kapı boşluğunda jeeplerin klasik " S" kapı görüntüsünü vermeye çalıştığı anlaşılıyor.Ayrıca MB nin yanlarındaki tutamak burada kapı boşluğunun hemen altına basamak niyetine tekrar monte edilmiş.Motor kaputu üzerinde öne doğru ön siper yatırıldığında üzerine oturtulduğu meşe ağacı takozlar aynen aktarılmış.
İlginç olanı ise direksiyonu sağ yada sol yerine tam ortaya yerleştirmiş olması.Zaten onu yapan kişinin aracı daha çok traktör niyetine kullanmak amacından söz ediliyordu.Sanırım bu düşünce sonucu onu ortaya yerleştirmiş.
o farlara bende bakmıştım vakti ile çap olarak uygun dıye bılıyorum derınlık ne dır bılemem defender mercedese donebılır onuda dıkkate almak lazım birde farların kalıtesıne dıkkat edın uzak dogu olayına
merhaba Onat sollamı çiziyorsun resimleri bende kurşun kalemle güzel tasarımlar yapıyorum sağla çizdiğim için hiçbir zaman ilk resmin boyutunu yakalayamam. Güzel tasarım.
Ön lastik ters derken dişlerinden bahsediyosun sanırım abi..önce önleri çizmiştim yanlış oldu silmeden arkaya geçtim sonrada düzeltmedim sıkıldım kaldı öyle