KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bitti sayılır bugün denedim, ölçümleri yaptırdım sorun yok, listeden def 110 u çıkardım kesin bununla geliyorum, tek rock sliderlar kaldı onlarda fazla uzun geliyor keseyiimmi, yenisinimi yapayım noktasında takıldım, inip binmek çok problem oldu, basmaklı bişey yapmam lazım.
aaaaaaaaa demek süprizim var dediğin konu şimdi çıktı ortaya , kaç gündür netin başındaydın abi araç bakıyorum diye demek bahsettiğin konu buydu 2 aracıda satıp sıkı bişey alıcam diyodun, hayırlı olsun ozaman senin yeni LR 17 sinde görürüz artık resimlerini
aaaaaaaaa demek süprizim var dediğin konu şimdi çıktı ortaya , kaç gündür netin başındaydın abi araç bakıyorum diye demek bahsettiğin konu buydu 2 aracıda satıp sıkı bişey alıcam diyodun, hayırlı olsun ozaman senin yeni LR 17 sinde görürüz artık resimlerini
bi an nasıl bir mizansen yarattım ama ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
hayırdır abi hakan bastoncu girdi galiba kanına gezi için seni allahtan iyi tanıyorum yoksa ne oluyor derdim ama sen bırak 2 arabanı satmayı her bir arabana 3 er tane LR verselerde vazgeçmezsin jeep sevdandan