KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben o geziden dönünce motoru ve arabanın altını yıkadım, hava filtresini değiştirdim, içeride 1 parmak toz, ve dıştaki çamurlar aynen duruyor. Arabaya binenlere ıslak mendil veriyorum, oturacakları yeri ve tutacakları yerleri temizliyorlar mikrop kapmasınlar diye ;D
ya valla bende heryerini yıkattımda hava filtresine bakmadım daha yeni değiştirmiştim ama yine değişir heralde kullanmıyorum 4-5 gundur bir ara geçip servise değiştiricem
camlar kapalı gittiğimden ben içeriyi biraz kurtardım, sadece otobana çıkıp gazladıgımda havalandirmadan bir çöl fırtınası üstüme geldi
Ben o geziden dönünce motoru ve arabanın altını yıkadım, hava filtresini değiştirdim, içeride 1 parmak toz, ve dıştaki çamurlar aynen duruyor. Arabaya binenlere ıslak mendil veriyorum, oturacakları yeri ve tutacakları yerleri temizliyorlar mikrop kapmasınlar diye ;D
ya valla bende heryerini yıkattımda hava filtresine bakmadım daha yeni değiştirmiştim ama yine değişir heralde kullanmıyorum 4-5 gundur bir ara geçip servise değiştiricem
camlar kapalı gittiğimden ben içeriyi biraz kurtardım, sadece otobana çıkıp gazladıgımda havalandirmadan bir çöl fırtınası üstüme geldi
yok vallahi ben hertürlü gelirim, sadece bu işe para ayırdıkça tamponları değiştirip birazda yükseltirsem daha rahat edicem her an vurdum kırdım ha diye kasmakdan rahat edemedim, yoksa off road a giden adam arabasının cilasını düşünücekse hiç gelmesin
haşa , ben hazırım diyorum ;D arabamada hazır , toz gelecek , çizlecek umrumda değil, zaten erken ayıldık diye üzülüyorum keşke o gecede kalsaydık, sizlerle daha geç saatlere kadar sohbet etme fırsatmız olurdu, sanki peşimizden atlı kovalar gibi alelacele neden gittiysek anlayamadım.