yaylarım def yayı, şaftlarım çift kardanlı, fren hortumlarım uzun, kollar normal ama burçları açılı... standard discoya göre 11cm yüksekteyim... ama yerden 80cm yukarıda olabilmem için UK'deki TD5 gibi bişi yaratmam lazım ;D
Engin, defender yayının o kadar çok çeşiti var ki, sadece boyuna göre değil et kalınlığına göre de çok şey değişiyor, aynı yayı koyarsın olmadı altına da get atarsın, diğer işlemleri de halledince çözülür bu iş, örnekleri var ama 80cm. de gerçekten abartı yahu benim araç 50cm.
yaylarım def yayı, şaftlarım çift kardanlı, fren hortumlarım uzun, kollar normal ama burçları açılı... standard discoya göre 11cm yüksekteyim... ama yerden 80cm yukarıda olabilmem için UK'deki TD5 gibi bişi yaratmam lazım ;D
Engin, defender yayının o kadar çok çeşiti var ki, sadece boyuna göre değil et kalınlığına göre de çok şey değişiyor, aynı yayı koyarsın olmadı altına da get atarsın, diğer işlemleri de halledince çözülür bu iş, örnekleri var ama 80cm. de gerçekten abartı yahu benim araç 50cm.
eğer araba bende durur ve de oğlanın okulundan para kalırsa 35 inch lastiğe geçeceğim. bunun için de get gerekecek... yavuz'un bahçesine kamp kurup arabasını kopyalayacağım şşşhtt henüz haberi yok...
Yok abi ben yavaş yavaş vazgeçiyorum... 75 cm'e ben bile çıkamam, bırak eşimi... olsa olsa, oğlan için okulundaki tırmanma duvarı yerine geçer..
en iyisi Naci'ninkine benzer bir 110 yaptırmak. ama Silverstone konusunda hala çekimserim... Defender da olsa, o lastikle günlük sürüş ne derece rahat olur, pek emin değilim.
Kamyon deyince aklıma geldi, Ufuk abiyle Gazi Ünizversitesine LPG sızdırmazlık raporu almaya gittik, Oradaki yetkili arkadaş işini bitirince , Diğer araçlara yer açmak için beni çağırdı, "Beyefendi Lütfen kamyonunuzu karşıdaki parka çekermisiniz?" ;D ;D KAMYON dedi adam yaa ;D ;D