Bugün eklediğim resimlerin ilkinde Bob Marley'in land rover'i var sergileniyor müzede orada aracı tanıtan künye de de Land rover Truck diye geçiyor belki gazide ki adam da aynı mantıkla senin araca kamyon demiş olabilir ben zaten yurt dışında land rover görüpte truck demeyen çok az adam gördüm; bu arada bugün eklediğim resimlerin en sonuncu olan römork çeken land rover'i bizzat bende yaptım pek bir değişik oluyor
benim başıma da şöyle birşey geldi, www.hersyibilenkadin.com sitesine girdim, elimden gelfiğince doğru cevaplar verdim... tuttuğum şey malum "defender" cevapları otobüs ve tank oldu.... aslında bildi sayılır değilmi?
Bugün eklediğim resimlerin ilkinde Bob Marley'in land rover'i var sergileniyor müzede orada aracı tanıtan künye de de Land rover Truck diye geçiyor belki gazide ki adam da aynı mantıkla senin araca kamyon demiş olabilir ben zaten yurt dışında land rover görüpte truck demeyen çok az adam gördüm; bu arada bugün eklediğim resimlerin en sonuncu olan römork çeken land rover'i bizzat bende yaptım pek bir değişik oluyor
ufuk, bana kimse bey demiyor iş dışında, lütfen sende deme
özür dilerim yanlış anlaşıldım gene,herhangi bir imada bulunmamıştım... sadece eski günler aklıma geldiği için sevgili discomun resimlerini paylaşmak istemiştim...
Evet Gezide Fan müşürü arızalanmıştı aynı araç, ilk buluştuğumuz gezide Bir series III turu yapabiliriz, eğlenceli bir araçtır series 3 özellikle sadece arkalardan çeker olduğunda kıç atması çok zevkli oluyor
Series III artık klasik araç statüsünde lakin hala çok fanatiği var dünya üzerinde Dik ve keskin hatları olan araçları gerek Amerikada Gerek avrupa da seven çok, Ve özellikle Series III çok yaygın çok fazla üretimde kaldığından ve çok değişik modeli olduğundan olsa gerek, Tabi Araç sürekli 4 olmaması da güzel bir özellik bence ben önleri nerdeyse hiç bağlamıyorum denilebilir.