haklısın ford bu motor için ingildere deki fabrikanın ekip mühendisiyle görüştüm ford un motorunda sadece su yalıtımı güçlendirildiğini başka bir degişiklik olmadığını ayrıca bu güçlendirmeyi kendi garajımda yapa bileceğimi söyledi ve fazla dillendirmememide söyledi .
haklısın ford bu motor için ingildere deki fabrikanın ekip mühendisiyle görüştüm ford un motorunda sadece su yalıtımı güçlendirildiğini başka bir degişiklik olmadığını ayrıca bu güçlendirmeyi kendi garajımda yapa bileceğimi söyledi ve fazla dillendirmememide söyledi .
off road koşullarında toz ve kirlenmenin fazlaolacağı düşüncesiyle hava ekipmanında değiştirmişler ve motorla hava ekipmanı bğlantılarında su yalıtımı yapılmış kısacası motor aynı ford motor sadece hava ekipmanı farklı
Engin oranlarla sürekli oynamamak için 35 yaptım, bir takım 35 AT, Bir takımda 35 MT var AT ler 16 , MT ler 15 Jant ama dış çapları aynı. Sadece stepne 32 inch.
Engin oranlarla sürekli oynamamak için 35 yaptım, bir takım 35 AT, Bir takımda 35 MT var AT ler 16 , MT ler 15 Jant ama dış çapları aynı. Sadece stepne 32 inch.
Piyasada yok maalesef, ama 35 lastik işi güzel birşey, piyasada kullanılmamış ikinci el fiyatına kıyıda köşede 35 lastik kolay bulunuyor, 1 ayda 3 set uygun fiyatlara buldum, Birseti ambalajında hiç açılmamıştı.