Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 858,712

Etiketler

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Yavuz abi aracın çok güzel gözüküyor. Allah kazadan beladan korusun. Canavar gibi maşşallah...

yazargezeryolçizer' Alıntı:
38' ler artık çıkmaz ,
araç bu boya gelince geriye inmez ;D

diyosuun ;D ;D ;D hala kararsızım, elimdekileri satmaya karar vermem lazım ,evde yer gök lastik dolu koyacaklar yakında beni kapının önüne ;D

sword7' Alıntı:
Yavuz abi aracın çok güzel gözüküyor. Allah kazadan beladan korusun. Canavar gibi maşşallah...

Saolasın Umut, kendi çapımızda eğleniyoruz işte ;D ;D Ufuk abi gazı veriyor kabak bende patlıyor, tüm sorumlusu o ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Saolasın Umut, kendi çapımızda eğleniyoruz işte ;D ;D Ufuk abi gazı veriyor kabak bende patlıyor, tüm sorumlusu o ;D ;D

O nasıl bir gazsa çok işe yaramış Yavuz Abi ;D

discovery-V8' Alıntı:

Bahanede hazir yahu Ben elimden geleni yapdim caydirmak icin Koca adam seker bulmus cocuk gibi lastik gorunce dagatiyor(Benim gibi)

ufukozkan' Alıntı:
Bahanede hazir yahu Ben elimden geleni yapdim caydirmak icin Koca adam seker bulmus cocuk gibi lastik gorunce dagatiyor(Benim gibi)

"Koca adam seker bulmus cocuk gibi lastik gorunce dagatiyor" ahahha buna bittim ben ;D

ufukozkan' Alıntı:

;D ;D Senmi uğraştın caydırmak için ;D ;D

38'ler gayet güzel Yavuz.... ver 35'leri gariban bir vatandaşa da, o da senin gibi sevinsin

discovery-V8' Alıntı:
sonunda kaput boynuma kadar geldi, yağına suyuna bakmak için sandalyeyle dolaşıyorum ;D

Yavuz hocam merhaba küheylanın son hali muhteşem olmuş kazasız belasız güle güle kullan

Yavuz abiye çok güzel çok güzel dediniz adamın başını belaya koyacaksını ;D ;D benden yükseltme istedi galiba 38"ler disco'da kalıcı ??? ;D ;D

Macera' Alıntı:
Yavuz hocam merhaba küheylanın son hali muhteşem olmuş kazasız belasız güle güle kullan

Ufuk selamlar , Teşekkkür ederim, Sen nerelerdesin yau hiç sesin soluğun çıkmıyor.

Deep' Alıntı:
Yavuz abi, senin canavar big foot olma yolunda gidiyor hadi hayırlısı ;D ;D

Mertcim yolu molu kalmadı artık bigfoot oldu gibi bişey , Fotolarda yanında insan olmadığından esas boyutu belli değil, ama normal bir binek aracın üzerine takılmadan çıkıp arkasından inebilecek boyuta geldi. ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abiye çok güzel çok güzel dediniz adamın başını belaya koyacaksını ;D ;D benden yükseltme istedi galiba 38"ler disco'da kalıcı ??? ;D ;D

Hep Ufuk abinin yüzünden hep, yaktı başımı ;D