endy LaNd RoVeR SeRiEs III LR L322 - MB W901 - MB R171 Mesajlar 1,137 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul Web www.kurutlu.com 30 Ağu 2009 #1,217 Ynt: Land Rover Fotoğrafları d[attachment=2]
endy LaNd RoVeR SeRiEs III LR L322 - MB W901 - MB R171 Mesajlar 1,137 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul Web www.kurutlu.com 30 Ağu 2009 #1,218 Ynt: Land Rover Fotoğrafları d
endy LaNd RoVeR SeRiEs III LR L322 - MB W901 - MB R171 Mesajlar 1,137 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul Web www.kurutlu.com 30 Ağu 2009 #1,219 Ynt: Land Rover Fotoğrafları d
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 1 Eyl 2009 #1,220 Ynt: Land Rover Fotoğrafları Volk' Alıntı: offf bunlar ne güzel şeyler böyle Genişletmek için tıkla ... Volkan sen de avatarındaki (sanırım 1959) seri II fotoğrafını buraya eklersen güzel olur
Ynt: Land Rover Fotoğrafları Volk' Alıntı: offf bunlar ne güzel şeyler böyle Genişletmek için tıkla ... Volkan sen de avatarındaki (sanırım 1959) seri II fotoğrafını buraya eklersen güzel olur
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 1 Eyl 2009 #1,221 Ynt: Land Rover Fotoğrafları SDC' Alıntı: Volkan sen de avatarındaki (sanırım 1959) seri II fotoğrafını buraya eklersen güzel olur Genişletmek için tıkla ... 59 olmaması gerekir 67-68-69 olabilir
Ynt: Land Rover Fotoğrafları SDC' Alıntı: Volkan sen de avatarındaki (sanırım 1959) seri II fotoğrafını buraya eklersen güzel olur Genişletmek için tıkla ... 59 olmaması gerekir 67-68-69 olabilir
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 1 Eyl 2009 #1,222 Ynt: Land Rover Fotoğrafları yunus bager' Alıntı: 59 olmaması gerekir 67-68-69 olabilir Genişletmek için tıkla ... Vikipedi'den aldığım bu fotoğraf onun aynısı gibi geldi bana: 1959 Seri II
Ynt: Land Rover Fotoğrafları yunus bager' Alıntı: 59 olmaması gerekir 67-68-69 olabilir Genişletmek için tıkla ... Vikipedi'den aldığım bu fotoğraf onun aynısı gibi geldi bana: 1959 Seri II
Volk Kamp III Mesajlar 699 Tepkime Puanı 0 Yer BOLU 1 Eyl 2009 #1,223 Ynt: Land Rover Fotoğrafları yeter ki siz isteyin.kaç model olduğunu bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz ama ben 62 ya da 64 sanıyorum
Ynt: Land Rover Fotoğrafları yeter ki siz isteyin.kaç model olduğunu bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz ama ben 62 ya da 64 sanıyorum
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 1 Eyl 2009 #1,224 Ynt: Land Rover Fotoğrafları Teşekkür ederim, ayrıntıları görünce daha güzel gözüktü gözüme ;D ;D Sen Bolu'daydın sanırım ama yine de sorayım, sizde mi bu araç?
Ynt: Land Rover Fotoğrafları Teşekkür ederim, ayrıntıları görünce daha güzel gözüktü gözüme ;D ;D Sen Bolu'daydın sanırım ama yine de sorayım, sizde mi bu araç?
Volk Kamp III Mesajlar 699 Tepkime Puanı 0 Yer BOLU 1 Eyl 2009 #1,225 Ynt: Land Rover Fotoğrafları hayır malesef değil.bizim evin önüne parketmiş bir fotoğraf almıştım land lı fotoğrafımız olsun
Ynt: Land Rover Fotoğrafları hayır malesef değil.bizim evin önüne parketmiş bir fotoğraf almıştım land lı fotoğrafımız olsun
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 1 Eyl 2009 #1,226 Ynt: Land Rover Fotoğrafları sevtap abla seri2 ler birbirine çok benzer aralarındaki model farkı dışardan pek anlaşılamaz ama ben genede idda ederimki bu araç 67-68-69-arası
Ynt: Land Rover Fotoğrafları sevtap abla seri2 ler birbirine çok benzer aralarındaki model farkı dışardan pek anlaşılamaz ama ben genede idda ederimki bu araç 67-68-69-arası
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 1 Eyl 2009 #1,227 Ynt: Land Rover Fotoğrafları nerden anlıyorsun yunus abi ben hepsını karıştırıyorum, bunlar çinlilere gibi ( hepsi birbirine benziyor)
Ynt: Land Rover Fotoğrafları nerden anlıyorsun yunus abi ben hepsını karıştırıyorum, bunlar çinlilere gibi ( hepsi birbirine benziyor)
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 1 Eyl 2009 #1,228 Ynt: Land Rover Fotoğrafları adrenalim' Alıntı: nerden anlıyorsun yunus abi ben hepsını karıştırıyorum, bunlar çinlilere gibi ( hepsi birbirine benziyor) Genişletmek için tıkla ... Motor kaputundan ve tanpondaki küçük delikten
Ynt: Land Rover Fotoğrafları adrenalim' Alıntı: nerden anlıyorsun yunus abi ben hepsını karıştırıyorum, bunlar çinlilere gibi ( hepsi birbirine benziyor) Genişletmek için tıkla ... Motor kaputundan ve tanpondaki küçük delikten
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 1 Eyl 2009 #1,229 Ynt: Land Rover Fotoğrafları ben o deliği sonradan açılmış sandım ikisi yan yana olan fotoğraf varmı yunus abı 1-2
Ynt: Land Rover Fotoğrafları ben o deliği sonradan açılmış sandım ikisi yan yana olan fotoğraf varmı yunus abı 1-2
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 1 Eyl 2009 #1,230 Ynt: Land Rover Fotoğrafları adrenalim' Alıntı: ben o deliği sonradan açılmış sandım ikisi yan yana olan fotoğraf varmı yunus abı 1-2 Genişletmek için tıkla ... ahbe teşke olsa illa çeken birleri vardır ama bende yok hani sen bizim seriesin fotosunu verecektın bana ne oldu tanpondaki delikten bizimkindede vardı ama fotoda belli olmuyor
Ynt: Land Rover Fotoğrafları adrenalim' Alıntı: ben o deliği sonradan açılmış sandım ikisi yan yana olan fotoğraf varmı yunus abı 1-2 Genişletmek için tıkla ... ahbe teşke olsa illa çeken birleri vardır ama bende yok hani sen bizim seriesin fotosunu verecektın bana ne oldu tanpondaki delikten bizimkindede vardı ama fotoda belli olmuyor
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 1 Eyl 2009 #1,231 Ynt: Land Rover Fotoğrafları evet abı bu araç ile kaç kuşağın anıları var hiç düşündün mü evet ben de bir fotoğraf var arabanın üzeri uşak dolu ;D ;D
Ynt: Land Rover Fotoğrafları evet abı bu araç ile kaç kuşağın anıları var hiç düşündün mü evet ben de bir fotoğraf var arabanın üzeri uşak dolu ;D ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 2 Eyl 2009 #1,232 Ynt: Land Rover Fotoğrafları adrenalim' Alıntı: evet abı bu araç ile kaç kuşağın anıları var hiç düşündün mü evet ben de bir fotoğraf var arabanın üzeri uşak dolu ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bundan önceki seri2 ile şimdi bizim defenderle yaptıklarımızı babamlar yapardı
Ynt: Land Rover Fotoğrafları adrenalim' Alıntı: evet abı bu araç ile kaç kuşağın anıları var hiç düşündün mü evet ben de bir fotoğraf var arabanın üzeri uşak dolu ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bundan önceki seri2 ile şimdi bizim defenderle yaptıklarımızı babamlar yapardı