Kesinlikle doğru. Denizden çıkınca doğru yıkamacıya gittim. İçi, dışı, altı, üstü, motoru heryerini yıkadım bir güzel. Şimdiye kadar böyle temizlenmemişti. Arabanın içine kova kova su dökerek yıkadım, yıkamacı şaşkın şaşkın bakıyo, "adam kafayı yedi" demiştir içinden ;D
Ama deniz suyunun faydaları da var. Önceki hafta depoyu söktürmüştüm kaçak var diye, kaçak düzelmişti ama yakıt döstergesi çalışmıyordu, artık çalışıyor
Kesinlikle doğru. Denizden çıkınca doğru yıkamacıya gittim. İçi, dışı, altı, üstü, motoru heryerini yıkadım bir güzel. Şimdiye kadar böyle temizlenmemişti. Arabanın içine kova kova su dökerek yıkadım, yıkamacı şaşkın şaşkın bakıyo, "adam kafayı yedi" demiştir içinden ;D
Ama deniz suyunun faydaları da var. Önceki hafta depoyu söktürmüştüm kaçak var diye, kaçak düzelmişti ama yakıt döstergesi çalışmıyordu, artık çalışıyor
Biz tekneyi indirip çıkarıyoruz bir abimle, defenderın kıçı suya girmek zorunda kalıyor, denizle işimiz bitince de gidip derin bir dereden geçiriyoruz aracı. Abimin arka teker pistonları tuzlu sudan kaynayınca tuzlu suya üfleyerek giriyor artık Sizin o aracı dereye değil, havuza sokmanız gerekli
Hayırlı olsun Ender... ben genelde "eldekini satmadan yenisini alma" diyenlerdenim ama, anlaşılan çok cazip bir teklif almışsın. güle güle kullanmanı diliyorum. Neredeyse offroad'a hazır modifikasyonlu vaziyette. Bu kış Disco ile gezersin artık