Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)
kolay gelsin... yine pick up olarak mı toplayacaksınız yoksa arka tarafı kapatacak mısınız? ya da şöyle sorayım pic up bir aracın arka tarafını normal bir land rover haline getirebilir miyiz? teşekkür ederim...
Sayın Mustafa Demirel 7 rakamı Jandarma'nın kodu..Ondan sonraki rakamla ilgileniyorum genelde..Araç dosyasından aracın nereden geldiğine bakabildiğim gibi İl bazında 06-71-42 gibi plaka numaralarını tercih ediyorum.Ayrıca bazen araçların genel durumu ilede bilgi alabiliyorum ..Ankara!da olmanın avantajları...
ercan süzer' Alıntı:
Sayın Mustafa Demirel 7 rakamı Jandarma'nın kodu..Ondan sonraki rakamla ilgileniyorum genelde..Araç dosyasından aracın nereden geldiğine bakabildiğim gibi İl bazında 06-71-42 gibi plaka numaralarını tercih ediyorum.Ayrıca bazen araçların genel durumu ilede bilgi alabiliyorum ..Ankara!da olmanın avantajları...
Araç Mustafa bey'in direktifleri gereği tamamen aslına uygun olarak toplanacak ..Şu anda sökülme aşamasında..Bayram sonrası gelişmelerin resimlerini buradan izleyebilirsiniz