Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)
Öncelikle Sayın Mustafa Kemal Güner beye güven ve takdirleri için teşekkür ederiz..Diğer dostlarımızla tanışmak bizimde arzumuz..Kapımız açık tabiri mümkünse acı kahvemizde var..Her zaman bekleriz..Ayrıca birkaç gün siteye T.R.A.C Ankara Sube Başkanlığına seçilmem nedeniyle resim yükleyemedim ..Özür dilerim..Ayrıca aramıza yeni katılan TA2GMK callsing Mustafa Kemal Güner'i de kutluyor Montajını yapmakla şeref duyduğum yeni cihazının resimlerini koyuyorum..
V8 in motor, şanzıman ve Role Gage bitti, ancak çalışma düzeninde bir sorun var, bu arada Ercan, Hakan, Mumammer usta ekiibi V8 e Heavy duty ön ve arka diferansiyel buldu montaja başlamadık oncelik 2,5 ...Diesel de..., o bittikten sonra bir Off Road canavarı yaratacağız ben gerekli testleri yaptıktan sonra Kürşat kardeşime teslim edeceğimmm )))
MKG' Alıntı:
Sevgili Kürşat ;
2,5 Disel bitsin peşinden V8 e bitireceğiz
V8 in motor, şanzıman ve Role Gage bitti, ancak çalışma düzeninde bir sorun var, bu arada Ercan, Hakan, Mumammer usta ekiibi V8 e Heavy duty ön ve arka diferansiyel buldu montaja başlamadık oncelik 2,5 ...Diesel de..., o bittikten sonra bir Off Road canavarı yaratacağız ben gerekli testleri yaptıktan sonra Kürşat kardeşime teslim edeceğimmm )))
Mustafa abi
Yaptığınız ve yapacağınız defender'ları bir defender hayranı olarak merakla takip ediyorum, ellerinize sağlık bu arada değerli ustalarada burdan başarılar diliyorum...
Mahalli ve ulusal yarışlarda son zamanlardaki defenderlerde gözle görülür bir artış olması sevindirici.
inşallah sizin V8 ide off yarışlarında yeni sezonda sizin müthiş offroad tecrübelerinizle görmekten mutluluk duyacağız....