Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takoser Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 208
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,352
Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

genelde sitede pickup şeklide deflerden toplanmıyor bir bakalım nasıl bir güzellik çıkacak ortaya

kolay gelsin.

birde takılan o alet ne merak ettim

birde ankara plaka jammer sanacak millet

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
MUstafa abi köyde dolaşmaya araba topluyor yanliş anlaşilmasin. Fuara falan vermicek..
Bi de Fuar için toplasaymış nasıl olurdu acep!!! ;D ;D ;D

Mustafa abi fikri aklıma soktun,zaten uyku uyuyamıyordum, yetmedi birde bunu düşün, uyu uyuyabilirsen şimdi.)))

yavuz-çelikel' Alıntı:
Mustafa abi fikri aklıma soktun,zaten uyku uyuyamıyordum, yetmedi birde bunu düşün, uyu uyuyabilirsen şimdi.)))

Olur bu işşşşşş, Kaç gündür bende de uyku kalmadı

kolay gelsin MKE den kaça alınıyor hobi için bir SW iş içinde birde PIKUP almayı düşünüyorum toplama işi kaça mal olur

Araçlar M.K.E 'de 3635 TL ye satılıyor..Toplama ücreti ise kesenize ve zevkinize bağlı...

;D ;D ;D ;D ;D hakkaten ucundan gzkmş ;D ;D ;D ;D ;D eh artık Toyato/Land Rover buluşmaşına yetişecek mecburen,

benim arabamı o ;D ;D ;D

ercan süzer' Alıntı:
Araçlar M.K.E 'de 3635 TL ye satılıyor..Toplama ücreti ise kesenize ve zevkinize bağlı...
rengi ne olacak sağ ol toplanmış defender'e hangirenk yakışır ozaman bir tane SW allırım offroad buluşmalarına göre ayarlı topların buluşmalara katılırım belki ___

MKE'den Araç alımı nasıl yapılıyor? ihale usulü mü? yoksa her isteyen gidip alabilir mi?
bu 3635 TL pikap için fiyat mı? diğerlerinin fiyatını biliyormusunuz?
bilgi verebilirseniz sevinirim,
teşekkürler
selamlar
Bilge

Yeni defender in hayırlı olsun Mustafa abi, araç üstünde çalışan ustalara da ayrıca kolay gelsin.
06 MKG 29 bu V8 i ben daha önce uzaktanda olsa gördüm harika bir iş çıkarılmış özellikle V8 sesi çok güzel

Özgür teşekkür ederim ;D