Land Rover Raw Defender 110 LE

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,160
Ynt: Land Rover Raw Defender 110 LE

Evet, Tophane'nin önündeki otoparkı diyorusun sanırım. Orada bir tane de bej rengi 110 var, BF lastikli, genelde hep oarad park halinde. Göktürkte olan gri yanında da kırmızı - tavan beyaz bir 110 arada görüyorum. Bir süredir kırmızı olan 110, o web sitesinde satılık.

çok sıkı kovalıyorsun valla senin gözünden kaçmaz bişey belki benim aracıda görmüsündür zeytinburnu yedikulede falan

tikit' Alıntı:
çok sıkı kovalıyorsun valla senin gözünden kaçmaz bişey belki benim aracıda görmüsündür zeytinburnu yedikulede falan

Hehehe ;D

DJ, Kendi defender'ımı aldıktan sonra artık bu kadar ilgili olur muyum, bilmiyorum Zeytinburnu taraflarına pek işim düşmez, oralarda dolansaydım senin aracı kesin görmüş olurdum

Gri 110'un ve kırmızı 110'un sahiplerini tanıyorum. Gri olan 2.5 benzinli motor ve iyi bir revizyondan geçti. Kırmızı olanda yükseltme, kilit, vinç, tampon, şnorkel, telsiz vs off-road için donanımlar hazır ve 300Tdi motor var.

Dj' Alıntı:

Selo, her yere takip atmışın, dedekdif gibisin maşallah .

Aslında medarörlere söyleseydin onlar senin nikc olayını çözerlerdi, tekrardan yeni üye olmana gerek kalmazdı, değişiklikleri yaparak tekrar devam ederdin. Senin için bayağı bir yorucu olmuş bu iş.

yaw hiç sorma serhat virüs gibi heryere bulaştım en ince ayrıntıları kovalıyorum bu arada buluşma ne alemde gün ve saat olayını haledelim

Dj' Alıntı:
yaw hiç sorma serhat virüs gibi heryere bulaştım en ince ayrıntıları kovalıyorum bu arada buluşma ne alemde gün ve saat olayını haledelim

Selo kardeşim walla ne diyeyim, buluşma işi bizim için sorun değil, ilgili başlık açık, herkes görüşlerini paylaşıyor, Reha Bey de katıldı konuya sanırım bu hafta kesinleşir herşey.

Olmadı kardeşim biz Yuvacık ta yaparız buluşmamızı, hiç sorun değil.