KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
vaaaaay boyanmıs halı cok guzel olmuuuss bende benım araca yapılanların resımlerını telefondan atıyorum cok guzel kareler var defender street den bu arada bızım aracın motoru müükemmmeeel olmus zafer abı meric abı yunus abı bu ısın kıtabını gercekten yazmışlar böyle bir bilgi birikimi görmedim ya
vaaaaay boyanmıs halı cok guzel olmuuuss bende benım araca yapılanların resımlerını telefondan atıyorum cok guzel kareler var defender street den bu arada bızım aracın motoru müükemmmeeel olmus zafer abı meric abı yunus abı bu ısın kıtabını gercekten yazmışlar böyle bir bilgi birikimi görmedim ya
Abi belediye zaten sizin söleyin hemen defender street yaparlar... izmitte esas sizi tarif ederlerken yuvacık merkezdeki defendercılar diye geçiyosunuz bugun biri sizin orayı tarif etti bana
Ellerinize emeğinize sağlık cidden çok beğendim..Defender'ı alır almaz ilk işim sizin o taraflara gelmek ve sizinle tanışmak olacak....Sokak işini ciddi ciddi düşünün bence de ..İsmin yabancı olması sorun çıkartmayacaktır çünkü Türkiyede örnekleri de var ) Keneddy Caddesi gibi ...
bi işarette ben bırakayım ama olmuyor abilerim resim felan bırakıyorsunuz sonra bizde yapalım diyoruz felan iş uzuyor her defender bir efsanedir her defenderin bir ruhu vardır her defender güzeldir ;D
bi işarette ben bırakayım ama olmuyor abilerim resim felan bırakıyorsunuz sonra bizde yapalım diyoruz felan iş uzuyor her defender bir efsanedir her defenderin bir ruhu vardır her defender güzeldir ;D