Land Rover ve Moderatörler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nordic1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,435

Etiketler
Ynt: Land Rover ve Moderatörler

yunus bager' Alıntı:
madem bagajdan gidiyoruz buda boyanmış hali

vaaaaay boyanmıs halı cok guzel olmuuuss bende benım araca yapılanların resımlerını telefondan atıyorum cok guzel kareler var defender street den bu arada bızım aracın motoru müükemmmeeel olmus zafer abı meric abı yunus abı bu ısın kıtabını gercekten yazmışlar böyle bir bilgi birikimi görmedim ya

Sağol berk bizimkisi biliyorsun ( aman hanım duymasın) AŞK AŞK )))

bugünki uğraşlarıma rağman 6 defenderi kadraja sokabildim ))

Yunus artık Belediyeye dilekçe verip sokağın ismini Defender sokak olarak değiştirmek gerek

zaferbager41' Alıntı:
Yunus artık Belediyeye dilekçe verip sokağın ismini Defender sokak olarak değiştirmek gerek

Abi belediye zaten sizin söleyin hemen defender street yaparlar... izmitte esas sizi tarif ederlerken yuvacık merkezdeki defendercılar diye geçiyosunuz bugun biri sizin orayı tarif etti bana

Berk okadar olsun artık Land Rover olmazsa olmazımız 25 yıldan beri ;D ;D ;D ;D

Bagaj çok güzelmiş, hepsine aynı model takılalcak sanırım. Herkes güle güle kullansın.

sword7' Alıntı:
Bagaj çok güzelmiş, hepsine aynı model takılalcak sanırım. Herkes güle güle kullansın.
Doğrudur Umut ufuk ayrıntılar haricinde hepsi aynı olacak

Yunus

Ellerinize emeğinize sağlık cidden çok beğendim..Defender'ı alır almaz ilk işim sizin o taraflara gelmek ve sizinle tanışmak olacak....Sokak işini ciddi ciddi düşünün bence de ..İsmin yabancı olması sorun çıkartmayacaktır çünkü Türkiyede örnekleri de var ) Keneddy Caddesi gibi ...

Saygılar

Cenk

bende bi işaret koyayım belki lazım olur

bi işarette ben bırakayım ama olmuyor abilerim resim felan bırakıyorsunuz sonra bizde yapalım diyoruz felan iş uzuyor her defender bir efsanedir her defenderin bir ruhu vardır her defender güzeldir ;D

ata036' Alıntı:
bi işarette ben bırakayım ama olmuyor abilerim resim felan bırakıyorsunuz sonra bizde yapalım diyoruz felan iş uzuyor her defender bir efsanedir her defenderin bir ruhu vardır her defender güzeldir ;D
Defender böyle bişey işte hiçbiri birbirinin aynısı değil o sebeple kaşıntı hiç bitmez )))

altug onaran' Alıntı:
barbaros abi yoksa sende doğru yolu defender mi alıcaksın ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D yok be kardeş ben o kadar mekanikden anlamam ya çekilen eziyetlere şahitlik edip karşıdan bakmaya devam ederim ben ;D ;D ;D ;D