land rover yan ayna sıfır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,941

Etiketler
Ynt: land rover yan ayna sıfır

Kayalar otoda 14 lira tanesi, bilginize...

ben landcı değilim daha önce landıcı bi arkadaşa bunu vermişler ona sitinaden koydunm orda kaç para burda kaç para bilemem bana kalsa landı kapıma koymam zaten ayrı yeten kimse kimseyed e bişe kanıtlamak zorunda değil burda kimin nerde ne işine geliyosa ona bakar onu alır işinide ona yaptırır

unal bey;

1. sorum : neden bukadar agresifsınız?
2. sorum : sıze burda landı kapınıza koyup koymıyacagınızı sordukmu?
3. sorum : eger bır malı satacakasanız pıyasa fıyatlarınada bakıp satmanız daha mantıklı olmazmı ( cok mantıklısınız ya land ı koymuyosunuz kapınıza oysakı mevcut mantıgınızın buna ızın vermemesı gerekır )

sonuc olarak bır land cı olarak satıcının sattıgı malı kaca aldıgını dahı bılmedıgı bır satıcıdan mal almanın mantıklı olmadıgı kanaatındeyım

ıstersenız alttakı lınk den yararlanıp ekleme yaparsanız 30 a cıkar

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130460615675&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Arkaşların fiyatını söylediklerinde bu kadar tepki vermeniz doğal bir şey mi, bu konuşma tarzınızla ne kadar land cı varsa hepsine cephe aldığınızın farkında değilsiniz sanırım.

Berk haklı, size kimse neden landınız yok diye bir soru soruılmadı ki, neden bu kadar agresifleştiniz bende anlayamadım.

aynı mantıkda isek bende şurda bu kaç para diyen soranı göremedim yoksa benmi göremedimde birisi sormuşda bu arkadaşlarda cevap vermiş ?

unal' Alıntı:
aynı mantıkda isek bende şurda bu kaç para diyen soranı göremedim yoksa benmi göremedimde birisi sormuşda bu arkadaşlarda cevap vermiş ?

İyi söylüyorsunuz da bunun LAND larla ve LAND cılarla ne alakası var.

Neyse uzatılacak bir mevzu değil ama, yorumunu sadece bu arkadaşlara yapsaydınız geneli katmadan iyi olurdu.

Selamlar.

bu konuda siz haklısınız cünki benimde cok land kullanan arkadaşım var onlarada cünki elimden geldiğince her konuda yardımcı olmaya calışıyodum ki buda dediğim gibi gene bir landcı arkadaşıma yardım içindi

Araştırmadan koyduğunuz fiyatı düzelttiğimiz için niye bukadar agresifleştiniz anlamak mümkün değil... Bilginiz yoksa birşey hakkında fikrinizde olmasın. Forumda Land Rover'a laf söyleyecek en son kişisiniz belkide...

+1

Konu gereksiz yere gidiyor bence. Land parçalarının bir sürü markası var ve hepsinin fiyatı degişik. Yada bu aynayı alan arkadaş zamanında pahalıya almıştır bir yerden, zarar etmek istemiyordur. İnternet kullanıcısı olan arkadaş fiyatları araştırmadan almaz heralde. İşine gelirse alır gelmezse almaz

Konu işine gelirse alır işine gelmezse almak değil. Siz iyice saptırdınız olayı Bilgilendirme amaçlı artniyetsiz bir yazı yazdım ve konu Land'ı kapıma koymama kadar geldi. Herkes akıllı da biz mi aptalız....

Art niyetsiz yazdığına eminim. Konuşmalar tartışmaya dönecek gibi duruyor endişem o.