KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aytug bey selamlar,
aslında daha detay vermek gerekir ise, Defeder'lar da ve Disco'ların çoğunda "Merkez" kilidi mevcut standart olarak. Ön ve arka aks kilitleir ile ayrıca takılırlar..iyi günler dilerim, reha
cevap için tşk ederim. lr yi biliyorum çünkü yakın geçmişe kadar bendede disco2 vardı. benim sormak istediğim aslında sanırım eksik sordum arkalarda ayrıca takılmış kilit varmı demek istedim bu araç için.
biraz eski bir mesaja yanıt vermi olucam ama bilgi payalaşımı açısından yazmamda fayda var diye düündüm
benim aracım 93 110kasa lr bende araç koltuk sayısını düşürtmek istemiştim bunun için istedikleri en önemli şey aracın teknik belgesi
bu da ancak otokardan bir yazıyla temin edilebiliyor ben bu belgeyi bir üst yazıyla otokardan getirtmiştim 11 kiişilik olan aracımı5 kiiye düşürtmek için. belge biraz geç kaldığı için bende aracımı öylece tesçil ettirdim
yani olmuyor diye bir şey yok
saygılar
Bir soluk ta okuyuverdim bu projeyi ..elinize sağlık gökhan bey bu aracınızda şimdikide çok güzel.... şimdi daha iyi anlıyorum sizi tanıyan ların "pişman olursun" demelerini