hastaces Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul-Yeşilyurt 27 Haz 2010 #1 Arkadaşlar 2005 Renegade için 235*70*16 lastik almam lazım arqazi ye çok çıkmıcam ama çıktığımda da kalmak istemiyorum ne tavsiye edersiniz Ben cooper tire düşünüyorum veya michelin sizler neler tavsiye edersiniz
Arkadaşlar 2005 Renegade için 235*70*16 lastik almam lazım arqazi ye çok çıkmıcam ama çıktığımda da kalmak istemiyorum ne tavsiye edersiniz Ben cooper tire düşünüyorum veya michelin sizler neler tavsiye edersiniz
hastaces Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul-Yeşilyurt 27 Haz 2010 #2 Ynt: Lastik Yardımı Hk. Birde bildiğiniz bir yer varsa söyleyebilirmisiniz
Buggy DemirBeygir Mesajlar 775 Tepkime Puanı 7 Yer İzmir - Aliağa - Çaltıdere Web www.vosvos.net 29 Haz 2010 #3 Ynt: Lastik Yardımı Hk. Düşündüklerin olmadı ama iyi lastik aldın. Goodyear Wrangler'larını iyi günlerde kullan. Çamurun bol olsun.
Ynt: Lastik Yardımı Hk. Düşündüklerin olmadı ama iyi lastik aldın. Goodyear Wrangler'larını iyi günlerde kullan. Çamurun bol olsun.