Bende bu konuyu merak ederim . Erkan hocam biraz bizi aydınlatabilir misin ? Ne menem birşey bu çivi çakma işi . Bakıyorum bazısı çok methediyor bazısı aman aman diyor . Açıkcası sürekli buz üzerinde gezilmiyorsa gereksiz gibi geliyor . Bu çiviler çok ses yapıyor , zamanla düşüyor ve asfaltta hem kontrolü-frenajı zayıflatıyor hemde lastiği yıpratıyor gibi geldi bana hep . Tabi bu gözlemlerim yüzeysel . Yanlış olabilir , yanlış kullanm yada uygulamayla ilgili olabilir tabi ki ...
Askerde çivili lastikli araç kullandım, kar ve buzda performansı çok güzel ama asfalt üzerinde tutunma çok zayıf oluyor,
frenleme esnasında güvenlik çok düşük, köşe dönüşlerinde ve virajlarda araca spin attırabiliyor bu yüzden dönüşleri
neredeyse yürüyüş hızında gaçmeniz gerekiyor.
Bu yüzden bazı araçlara görev ve gereklilik halinde takıyorlar bu lastikleri..
İyi seçilmiş bir kış lastiği ile çivi gerektiricek durumlar nerdeyse sıfırlanıyor.
Kar değil,buzda verimli olur çivi.Ki bu durumda bile dediğim gibi iyi seçilmiş bir kış lastiği baya baya halleder bunu.
Bunun dışında,Barış'ında deiği gibi direk zeminle temas ettiği zaman,baya bi sıkıntılı oluyor çivi takılmış lastikler.
Bu çivili lastikler extreme durumlar için aslında.
Tamam hocam demek ki doğru anlamışım , teşekkürler . Sibiryaya gitmiyorsak yada mesela Elmadağ, Erciyes , ıIlgaz zirve de oturmuyorsak gereksiz . Gerçi yine gerek olmaz heralde aracı karın altında bulamayacağımız için
lastiklerinize çivi taktırmayı düşünüyorsanız bunu yeni aldığınız lastiğe takmalısınız, kısa süre de olsa kullanılmış lastiğe çivi uygulanması oldukça verimsiz. lastiklerin yumuşak yapısından dolayı mevcut çivi deliklerine taş, kum vs. dolması nedeni ile çivi takılması mümkün olmuyor yada çok hızlı bir şekilde düşüyor.
bizim ülkemizin hemen hiç bir yerinde çivi gereklilik değil iyi durumda ki kış lastiklerinizle yollarımızda oldukça rahat edilir.
çiviler yolların tamamen buz hatta biraz derin buz olması durumunda gereklilik arz ediyor, iskandinav ülkeleri gibi kilometrelerce yolun aylarca kar-buz karışımı ile kaplı yollarına sahip olsaydık tercih edilebilirdi. asfalta çıktığınızda hem ses hemde tutunma problemleri hemde çivilerin hızlıca kaybı ile karşı karşıya kalınır.
Abi iyi bir At tamam işte ;D Bir takım Mt bir takım AT bir takımda kışlık aldık mı ... Vay ahlimize
İşin şakası tabi AT optimmum tercih benim için mesela . Ama sadece asfaltta geziliyorsa yazlık - kışlık takılabilir . Ben binek araçlarımda hep iki takım kullanmdım mesela ve çok faydasını gördüm .
Çivili lastikleri Rusya da kullandıklarını gördüm. Moskavanın 150km kuzey doğusunda iş için bulundum. Yol görünmüyor , tamamen buz olmuş, o lastiklerle 90-100km hız yapıyorlar. Fabrikanın tüm araçlarında vardı.
Rusya da , kabak lastikle de 100 km hızla gidiyorlar ... Hertaraf kar buz zati ... Adamlar işi çözmüş , çarpışan araba gibiler , Moskova trafiği misal deli gibi gidiyor herkes vuran vuruyor kalan sağlar bizimdir ;D
arkadaşlar lastik konusuna değinmişken benim aracımın üzerinde kar lastikleri var ben bunları hemen hemen temmuzdan bei kullanıyorum.Yağmurlu havalarda yola pek tutunmuyor gibi geliyor bana yazın kullanırken araç için bir sıkınti yapar mı yada lastikler çabuk aşınır mı? aracım clo sembol 1,5 dci
Aslında Aramızda bu işin ustası olan arkadaşlar var ama kendi tecrübelerime dayanrak birşeyler yazayım . Yanlışı eksiği düzelteceklerdir ...
Temuuzdan beri kaç km yaptınız bilmiyorum ama Yazın kullanılan kışlık lastik hızlı bir şekilde özelliğini yitiryor . Bana öyle geliyor ki sadece aşınma yok ortada lastikte bir bozulma oluşuyor . Dolayısıyla kışında normal asfalta da performansı düşüyor . Bu lastikleri 7 derece ve altındaki sıcaklıklar için dizayn edilmiş . Bu şartlarda son derece güven veriyor ama diğer türlü kullanım lastiğim tüm şartlrda performansını düşürüyor .