white lion Her işin bir reconu,Her ustanın bir taktiği vardır Mesajlar 381 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 25 Ocak 2010 #17 Ynt: Lastiklere Çivi Taktırmak barış hocam teşekkürler lastiklerle hatırlamıyorum kaç km oldu ama pekde önemi kalmadı çünkü arabamı satmak üzereyim.Hayırlısıysa bundan sonras bir zj diye düşünüyorum artık.
Ynt: Lastiklere Çivi Taktırmak barış hocam teşekkürler lastiklerle hatırlamıyorum kaç km oldu ama pekde önemi kalmadı çünkü arabamı satmak üzereyim.Hayırlısıysa bundan sonras bir zj diye düşünüyorum artık.
ssbman Zirve Mesajlar 1,807 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara 25 Ocak 2010 #18 Ynt: Lastiklere Çivi Taktırmak Eh Hayırlı olsun şimdiden Jeep Listesine bekleriz tez zamanda
white lion Her işin bir reconu,Her ustanın bir taktiği vardır Mesajlar 381 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 25 Ocak 2010 #19 Ynt: Lastiklere Çivi Taktırmak sağolun şimdiden birtane buldum sahibinden com da onu biraz araştıracağım temiz çıkarsa listeye benide ekleyebilirsiniz.
Ynt: Lastiklere Çivi Taktırmak sağolun şimdiden birtane buldum sahibinden com da onu biraz araştıracağım temiz çıkarsa listeye benide ekleyebilirsiniz.