Ynt: LİDAM, Yetenekli Köpekler ve Sahiplerini Arıyor
Tanıştığımız ilk günden beri aranıza bir türlü fırsat bulup (iş yüzünden) katılamamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Çalışmalarınızı takdir ile izliyor devamı konusunda başarılarınızı diliyorum. Tüm arkadaşlara kuçak dolusu selamlar...
BOBO' Alıntı:
Ben gönüllü olurum.
Nasıl bir yardım ?
[/quotbu pazar günü çavuşbaşında enkaz çalışması yapacağız gelebilirseniz köpeklerimize oyun arkadaşı olursunuz.
aliozanc' Alıntı:
BOBO' Alıntı:
Ben gönüllü olurum.
Nasıl bir yardım ?
[/quotbu pazar günü çavuşbaşında enkaz çalışması yapacağız gelebilirseniz köpeklerimize oyun arkadaşı olursunuz.
saat 12:00 gibi çavuşbaşı jandarmanın oraya gelirseniz ordan beni arayın tarif edeyim yada gelip alayım sizi. cumartsi beni aramanızda fayda var operasyon ve bunun gibi acil durumlar karşısında eğitim iptal olabilir çünki 0506 807 31 42
aliozanc' Alıntı:
saat 12:00 gibi çavuşbaşı jandarmanın oraya gelirseniz ordan beni arayın tarif edeyim yada gelip alayım sizi. cumartsi beni aramanızda fayda var operasyon ve bunun gibi acil durumlar karşısında eğitim iptal olabilir çünki 0506 807 31 42
Burcu ve Burak bu hafta sonu yaptığımız Enkaz arama eğitiminde bizlerle birlikte olduğunuz için ve fotoğraf paylaşımı için teşekkürler, açıkcası yoğun tempo eğitim yapmaktan fotoğraf çekmeye vaktimiz olmamıştı...
aliozanc' Alıntı:
Burcu ve Burak bu hafta sonu yaptığımız Enkaz arama eğitiminde bizlerle birlikte olduğunuz için ve fotoğraf paylaşımı için teşekkürler, açıkcası yoğun tempo eğitim yapmaktan fotoğraf çekmeye vaktimiz olmamıştı...
aliozanc' Alıntı:
Murat bey merhaba,
İstanbulda aktif çalışan bir ekibiz ve maalesef köpek eğitmek hatta arama köpeği eğitmek bilgi ve tecrübe ile sabittir. Şehir dışından böyle talepler geliyor zaman zaman ve eğer bulundukları yerlerde arama köpekleri ile uğraşan arkadaşlarımız varsa yönlendiriyoruz. Şuan için sadece İstanbulda oluşum içerisindeyiz maalesef ama sizinle tanışmak isterim mutlaka. Bu taraflara yolunuz düşerse beni aramanızı isterim. Saygılarımla 0506 807 31 42
istanbul dışında hangi şehirlerde yardımcı olabilecek arkadaşlar var belirtirseniz faydalı olur diye düşünüyorum. benim köpeğim yaşlandı ama bu amaç için yeni bir yavru edinmek te mümkün.
Merhaba arkadaşlar,
İlgisini çeken ve merak edenler için;
21-22 Mayıs 2011 tarihinde Ankara' da Uluslararası Arama Köpekleri sınavı yapılacaktır, sınava tahmini 20 köpek ve kullanıcısı katılacaktır. Sınavda Enkaz, alan,su ve iz takibi değerlendirmeleri olacaktır. Bilgilerinize.