Lift Yükseltme Kitleri - Pick Uplar için

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4x4rekamotors Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,050

HER TÜRLÜ YÜKSELTME KONUSUNDA BIZE UZMANINIZA DANIŞABİLİRSİNİZ

• HANGİ MARKA

Kullanılan: 7 58.3%
  • HANGİ SERVİS

Kullanılan: 5 41.7%

• Kullanılan toplam oy
    12

Etiketler

selamlar bana resımdekı üst salıncak lazım nissan navara için elınızde mevcutmudur yada getirebilirmisiniz.

Resimdeki gönderdiğiniz salıncak CALMINI salıncağı. Bizim bir çok çalıştığımızın şirketlerinden biri. Bu salıncağı CALMINI den size 489 USD artı nakliye (ithalat) artı KDV verebiliriz.
Elimizde yok. Montajı bizim 4x4 özel NISSAN servisimizde yaptırabilirsiniz.

Yavuz bey,
ilginiz için teşekkür ederim. ve bugün teknik resimleri hemen buraya atıyorum. Ama teknik açıklama yapmaya karşıyız, nedeni de bazı arkadaşlar veya servisler montajını
bilmedikleri halde lift kit takmaya kalkıyorlar ve müşteriye faciya yaşatıyorlar. Bizim genç takımımız yılları vermiştir.
Saygılarımla
Suat

İşin tekniğini açıklayın demiyoruzki? Yaptığınız araçlardan bahsediyorsunuz yapılan işleri görsel olarak resim koyunki çeşitlilik olsun.

BENİM ARABAYI BU HALE GETİREBİLİRMİYİZ ?[attachment=1]

sizin tritonu bu hale getirmek için burdayız. ayrıca benim resme bakın lütfen. bu tarz çamurluk dodik istermisiniz?
istemiş olduğunuz bu kit çok özel olup montajı ustalık ve tecrübe ister. Ayrica istemiş olduğunuz kit Mitsubishiye
olan en pahalı kiti. Bilginiz olsun, ama tek olursunuz.
Liste:
4x4 komple yükseltme kiti (ithal) + montaj dahil
4 adet lastik ve cant + montaj dahil
çamurluk dodikleri + montaj dahil

toplam fiyat 14500 TL

Bire bir görüşme imkanı her zaman var.
Saygılarımla
Suat

Selam
Kaç inch yükseltmeden sonra şaft açıları bozuluyor ve şaftda değişlik yapılıyor ?

Yukarıda L200 için yapılmış olan yükseltme kitinin bir fotoğrafını, araç üstünde uyguladıysanız eğer aracın altından çekilmiş fotoğrafını, yükseltme kitiyle birlikte araçta değişen diğer parçalar(varsa) ve yükseltme kitinin fiyatı ve ayrıca sizin montaj ücretinizi ayrı ayrı yazarsanız sevinirim. İyi günler dilerim.

1,5" den sonra şaft açısı değişir. Bu açıyı sabit tutmamız için diferansiyel le makaslar arasında dereceli malzemeleri kullanarak sabit tutulur.
Bu da ancak tecrübeli ellerden geçerek gerçekleşir. Biz de bunları gerçekleştirmek için baya bir mesai harcadık.