Etkinligi kazasiz belasiz tamamladik.
Etkinlik programi farkli olsada, likya yolunda toplamda 7 gun yurudum. Tahminen 120 km yol yurudum.
Fethiye - Hisaronunden bir arkadasimla basladigim etkinlige 5 gun sonunda Patarada sonlandirdik. Arkadasimin isi oldugundan ayrildi, ben tatil moduna gectim. Gerek ayagimda olusan yaralarin iyilesmesi gerekse deniz kum gunesin tadini cikarmak adina 3 gece patarada anlastigim bir barda cadirimi kurarak guzel bir tatil yaptim. Daha sonra, sans eseri patarada ankaradan tanidigim dostlarimla karsilastim ve onlarla beraber once demre, daha sonra adrasan koyuna gittik. Adrasanda 2 gun konakladiktan sonra, Adrasan - olimpos arasindaki likya yolunu tek basima yurudum. Ayni gun olimposta kamp kurduktan sonra ogle saatlerinde yanartasa gidip oradanda ulupinar kavsagina cikip etkinligi sonlandirmayi dusunuyordum. Yanartasa yolunda TRT AVRASYA ekibiyle karsilastim ve yanartasa beraber ciktik. Yanartasin dogal sonmuyen atesinde sucuk ekmegimizi yedikten sonra, onlarin teklifi uzerine once phasalis antik kentini onlar sayesinde gezdim. Daha sonra beni lara sehir plajinda biraktilar ve lara plajinda kamp attim. 12 gunluk macerami bitireyim diyip otogara giderek biletimi aldim ve memleketim olan Tarsus ' a dondum.