KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
slm ben Ali.Ben daha once hiç trekking yapmadım.Ama çok meraklıyım bu yürüyüşler çok mu zor acaba.? yanı 14 yasındayım yapabılırmıyım. Veya en az kaç yaşında başlanır bu spora????
Ali 14 yaşında olman engel değil tracking ve doğa yürüyüşü bölümünün başında konular var bununla ilgili onları okur kendine baton ve tozluk edinir ve seviyene göre parkurlar seçerek yürüyüş yapabiirsin ben kendimi bildim bileli yapıyorum ama çok uzun ve zorlu olmayan etaplardan başlaman bu sporu sevmen ve sürekliliği için daha iyi olacaktır.Malzeme konusundada adrenalin.com'da güzel ürünler var.
Teşekkürler. Bilgi için ama ben bir şeyi anlamadım tozluk neden bu kadar önemli yanı kime sorsam tozluk al dıyor da bir türli anlamıs değilim. tozluğun önemini
tozluk yaz kış önem taşımakta ve bir çok kişi yazın bunu kullanmamaıkta kişiyi tozdan,gece yağan otlardaki çiyden,sudan,çamurdan ve kene ısırmalarının yaşandığı şu dönemde böceklerden korur yani çok gereklidir tabii bunlarında çeşitleri var ama ucuzuda olsa mutlaka gerekli diye düşünüyorum
yeni üyeyim .yavaş, yavaş arkadaşlarımızın gezip gördüğü yerleri paylaştıkları ölçüde yazı ve fotoğraflarını okuyup izlemekle yetiniyorum bu gün sizin kini okuyup izledim . ben zaten birilerinden bir şeyler istemeyi sormayı sevmem yani dışarıdan birilerine çünkü normal hayattada bir iki yanlışla karşılaştmda ondan . yazınızı okudukça gün olurda o taraflarda gezmeyi düşünürsek yaptığınız uyarıları dikkate alacağımızdan , güzellikleri görebilelim diye keşfimizi önerdiğiniz yolları dikkate alsınlar diyede iletcem okumayanlarınokumalarını sağlıycam adım adım yazmışsınız.gezinizde yaşadığınız tatsızlıkları unutturacak bol gezili sağlıklı günler .
tabiiki eksik olan yerler var yazıda,yoksa cok uzun bir yazı olurdu. Sizin veya diger uyelerin belirli bir yer veya konu hakkında sormak istedikleri oldukca bana sorabilirler.
Likya yolunu komple geçmeye çalışmak, çok uzun sürer. Bence onun yerine google earth'den ilgimizi çeken güzergahları belirleyip, bazı parkurlarını yürümek daha verimli olur.
Böylece kalan zamanı, daha farklı yerleri keşfetmeye harcayabiliriz.
Bu arada, resimlere tıklandığında "Dosya eki bulunamadı" sayfası çıkıyor.