Ben de bi arkadaşımla birlikte 11 nisan'da ovacıktan başlamayı planlıyorum. Yürüyebildiğim ve arkadaş bulabildiğim ölçüde devam etmeyi planlıyorum. Belli yerlerde birlikte yürüyebiliriz yada yolda karşılaşabiliriz sanırım Şu sıralar sürekli araştırma yapıyorum nette. Varsa önemli gördüğünüz linkler paylaşabilirseniz mutlu olurum. Herkese keyifli aktiviteler dilerim
21 nisan 2012 tarihinde Demre'den başlayıp Hisarçandıra kadar yürümeyi planlıyorum.Geçen sene haziran ayında Ovacık'tan Demre'ye kadar yürüdüm.Yaklaşık 8-9 günlük bir yürüyüş planlıyorum.Çadır ve pansiyonda kalmayı düşünüyorum.Katılmak isteyen arkadaşlar lütfen selahattin.t@mynet.com adresine mail( telf yazmayı unutmayın) atarlarsa konuşup plan yapabiliriz.HAYAT GEZİNCE GÜZEL.........
Merhaba arkadaşlar nisanın son haftası tahtalı dağdan başlayarak 7-8 günlük bir yürüyüş planlıyorum. Daha önce hisarçandır-göynük parkuru ve fethiyeden başlayarak yürüyüşlerim oldu. Eşlik etmek isteyen arkadaşlar olursa haberleşelim.
ben tokattan 21nisan 2012 çıkış yapıp pazar 22 sinde ovacıktan çıkış yapıp kozagaç mahallesinde yani ölüdeniz yamacını çıkıp ilk su olan mahallede kozagaç orda otobüs ve yol yorgunlugumu orda atıcam ikinci gecem kabak koyu üstlerinde 3 gecem gey mahallesi dördüncü gecem gavuragılı 4 gecem patara içi kamp yeri öyle devam edicem orta yaşta biriyim emekliyim görürseniz ki bir yerde çay demlemiş içiyorum hemen çökün herkese iyi yolculuklar .
Ben öncelikle şunu belirtmek isterim o kadar da büyütmeyin bu likya yolunu gözünüzde çok zor degil artık yürüyüş yolu üzerinde kalacak kamp yapıcak yerler yemek yiycek yerler vs vs çogu şey artık bulunuyor.Ben geçen sene bu yolu hiç yürüyüş tecrübem olmamasına karşın tek başıma yürüdüm yeter ki yürümek isteyin siz. yakında yol boyunca tutuğum bütün notları buraya aktaracağım.
Ben öncelikle şunu belirtmek isterim o kadar da büyütmeyin bu likya yolunu gözünüzde çok zor degil artık yürüyüş yolu üzerinde kalacak kamp yapıcak yerler yemek yiycek yerler vs vs çogu şey artık bulunuyor.Ben geçen sene bu yolu hiç yürüyüş tecrübem olmamasına karşın tek başıma yürüdüm yeter ki yürümek isteyin siz. yakında yol boyunca tutuğum bütün notları buraya aktaracağım.
acaba likya yoluna trekking ve outdoor deneyimi az olan biri ciksa, ne kadar zorlanir? mayis ayinda cikmayi dusunuyorum 2 arkadasim ile, ama 3umuz de amatoruz. tehlike ve zorluk anlaminda kisaca sizden bilgi alabilir miyiz? veya elinizde kaynak mevcut mudur? deneyimli biri olmadan yola cikmak cok zorluk yaratir mi acaba?
ilginize ve cevabiniza simdiden tesekkurler,
saygilar,
Arkadaslar ben ankaradan yazıyorum , mayıs ayı içinde likya yolunun fethiye-kaş arasında ki bölümü tamamlamayı düşünüyorum..katılmak isteyen arkadaslar ile buradan organize olalım..yol arkadaslıgı yapmak isteyen arkadaslar buradan veya mtntzn@gmail.com adresine mail atabilirler..saygılarımla