Merhaba İsmail bey,
Buzkıran görevini başarıyla tamamlamış, zaten su geçişinide yapmıştı önceki gezide şimdi sıra sanırım balık tutma var.
Allah utandırmasın, nazardan korusun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Merhaba İsmail bey,
Buzkıran görevini başarıyla tamamlamış, zaten su geçişinide yapmıştı önceki gezide şimdi sıra sanırım balık tutma var.
Merhaba İsmail bey,
Daha nice görevleri birlikte başarıyla yapmanız dileğiyle,
Tabi yaş olarak zaten orta yaşlılar dediklerimize yetişmeye bir 15 er senemiz daha var.Unutmadan nasıl yaşadıksa yaşadık çıkarda geceleri nekalır geri?
Fena bir yaş yaş sayılmaz değilmi.Zaten insan ömrü uzadı.
Bunlar latife de her yaş kendince çok güzel kim ne derse desin yeterki gönül genç olsun.
Sizden bir bilgi almak istiyorum silvestrone lastikleri vx 80 de denedinizmi?Gerçekten cooper lastik arasında çamurlu ortamda ve karda ciddi fark varmı yol tutuşunda?
Sizden bir bilgi almak istiyorum silvestrone lastikleri vx 80 de denedinizmi?Gerçekten cooper lastik arasında çamurlu ortamda ve karda ciddi fark varmı yol tutuşunda?
Vx80 de denedim..Çamurda çok farkediyor.2 defa güzel ,bol çamurlu yarışta doya doya tecrübe ettim..Tabiri caizse..kazıyor çamuru...Hiç kalmadım...Bence Bogger den sonra gelir..Ama tabi kii Türkiyede...
Ben Silverstone lastikten çok memnunum..Ama...o ses varya....offf...kulagım 2 kademe az duyar oldu artık ))))).
Ama karda vx80 de denemedim..LJ70 de denedim..15 gün önce İzmit-Sogucak tarafındaydık.En öndeydi araç.
Hiç sıkıntı çıkartmadan yol aldı..ama....siz de takdir edersiniz ki kar eger buz yapmışsa..veya .çok yüksek yagış varsa...durum degişir.O zaman lastik havası inmeli..basan yüzey artmalı ..v.s..