KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hasan abi evetyöneticiler yapmalı zaten. ozaman sedatla konuşalım düzenleyelim böyle bir organizasyon, aynı zaman diliminde tüm şehirlerde şehitlikleri ziyaret edelim, dediğin gibi vakfada bağış yapalım.
arkadaşlar yine süper bir geziye imza atmışsınız. fotoğraflarla bize keyif veren herkese teşekkürler. yalnız bişeyi anlamadım koskoca yolda defenderla toyotayı, jimnylede vitarayı nasıl tokuşturdunuz. ;D ;D
arkadaşlar yine süper bir geziye imza atmışsınız. fotoğraflarla bize keyif veren herkese teşekkürler. yalnız bişeyi anlamadım koskoca yolda defenderla toyotayı, jimnylede vitarayı nasıl tokuşturdunuz. ;D ;D
bu tip agır arazide yapılacak gezilere,std araçla gelen arkadaşları,misafir olarak başka araçlara alma kararı almış bulunuyoruz,hem kendi araçları zarar görüyor,onunla ugraşan çeken arkadaşların araçlarıda zarar görmemesi açısından bu şekilde olması gerektigini düşünüyoruz,gezi konusu açılırken,gelecek araçların,donanım gerekliligi belirtilecektir,
Bu arada kimse çekmesin yük olamyalım dedim, aracı biraz daha yukselteyim dedim, alt koruma,snorkel falan derken ...İkinci vitara fiyatına çıktı iş...
Artık yan yollardan geleceğim
yeni gezi olacagı zaman bildiririz,biz kimseyi sınıflandırmıyoruz işin hakkını vererek yapmaya çalıştıgımızdan, araç markası önemli degil ,kimsenin aracının zarar görmesini istemiyoruz,bu ekiple tanışanlar bunu bilir ,konularda geyik yoktur,herkez birbirinin yardımına koşar,şöförün ayagı çamura degmez,halat takan elbet olur,
ılkdefa katıldım ama cok buyuk keyıf ve sızlerle tanısmaklada ayrı bır onur duydum benım aracın onunede bı vınc oturttum ne kadar standart olsada lopezi gecebildik sayılır inşallah bidahakine haberim olurda nivam ve ben yıne ekibe dahil olmak isterim tekrar gorusmek uzere..
bu tip agır arazide yapılacak gezilere,std araçla gelen arkadaşları,misafir olarak başka araçlara alma kararı almış bulunuyoruz,hem kendi araçları zarar görüyor,onunla ugraşan çeken arkadaşların araçlarıda zarar görmemesi açısından bu şekilde olması gerektigini düşünüyoruz,gezi konusu açılırken,gelecek araçların,donanım gerekliligi belirtilecektir,
sevgili abilerim arkadasım onur dan resim ve videoları aldım fakat sehir dışındayı ancak haftaya ekleyebılırım gec olacak ama kusura bakmayaın , sayın DAMAST abimin guzel resimleri var bildirmek istedim
sevgili abilerim arkadasım onur dan resim ve videoları aldım fakat sehir dışındayı ancak haftaya ekleyebılırım gec olacak ama kusura bakmayaın , sayın DAMAST abimin guzel resimleri var bildirmek istedim