KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet Lost ahh Lost mu desem acaba. İlk başlarda çok dikkatimi çekmemişti açıkcası..Kardeşim izliyordu abla sen seversin kesin dedi ve o günden sonra olan oldu zaten..Dizi kültürü olmayan beni bile müptelası yaptıktan sonra diğer insanları düşünemiyorum bile..Bu son bölüm diğer bölüme geçmeyeceğim diyorum ama dayanamayıp-merakıma yenilip - izlemeye devam ediyorum..
Hala izlemeyen varsa şayet çok şey kaçırmış sayılmaz...Hatta ne derler bilirsiniz;zararın neresinden dönülürse kardır..
Şöyle ki taiga;
Eğer diyorsan ki düzenli izlediğim kayda değer bir dizim olsun bir an önce başla derim emin ol pişman olmazsın..Ama diyorsan ki ben kendimi biliyorum bağımlılık yapar sonra kafayı kaldıramam o zaman bir şey diyemeyeceğim..bkz--->ben
İndirmeden seyret diye tanımlanan 2 sitem kapatılmıştı ve ben izleyemiyeceğim için üzgündüm ama internette gezince yeni siteler keşfettim. Dün 4. sezonun 10. bölümünüde izledim keyfim yerine geldi.
TNT kanalında pazartesi günleri ilk sezon, 2 bölüm Türkçe dublajlı olarak, pazar günleri ise Orjinal seslendirme, altyazılı olarak yayınlanıyor.
Bu hafta 11. ve 12. bölümler yayınlanıyor. İlgilenenlere ;D
yazın 4. sezonu birden 3-4 günde bitirmiştim. 5. sezonu da abd ile eşdeğer izliyorum. Fakat bu şekilde hiç tavsiye etmem baştan izleyecek olan varsa bence sezonları biriktirip izlesin derim.
Arşiv yaptım. tüm sezonları aldım. Sadece 5. sezonun finali kalmıştı onuda aldım hayırlısıyla.
Yinede Lost baş ucu kitabı alınarak izlenirse bir çok soru daha çabuk cevaplanabiliyor. sayesinde google amca ile akraba oluyordum her bölm sonrası. 8)