YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,410 Tepkime Puanı 540 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 7 Tem 2009 #1 Libby Sauter, 17 Temmuz 2007 yılında ip üstünde yürüyerek Lost Arrow Tepesi'ne çıkan ilk kadın ünvanını aldı. Rakımı yaklaşık 910 metre olan tepeye ilk kez Scott Balcom 13 Temmuz 1985 yılında ip üstünde yürüyerek ulaşmıştı. http://www.youtube.com/watch?v=jA3A5RQB1Lk Youtube ID; jA3A5RQB1Lk
Libby Sauter, 17 Temmuz 2007 yılında ip üstünde yürüyerek Lost Arrow Tepesi'ne çıkan ilk kadın ünvanını aldı. Rakımı yaklaşık 910 metre olan tepeye ilk kez Scott Balcom 13 Temmuz 1985 yılında ip üstünde yürüyerek ulaşmıştı. http://www.youtube.com/watch?v=jA3A5RQB1Lk Youtube ID; jA3A5RQB1Lk
cagdas90 Çıktım, Gördüm, Geldim Mesajlar 397 Tepkime Puanı 0 22 Eyl 2009 #2 Ynt: Lost Arrow Spire'a İp Üstünden Yürüyerek Çıkan İlk Kadın Son anda düşüşü çok kötü oldu iyi sabır lazım bu iş için.
Ynt: Lost Arrow Spire'a İp Üstünden Yürüyerek Çıkan İlk Kadın Son anda düşüşü çok kötü oldu iyi sabır lazım bu iş için.
KaRgA Ana Kamp Mesajlar 35 Tepkime Puanı 0 Yer bağcılar 3 Kas 2009 #3 Ynt: Lost Arrow Spire'a İp Üstünden Yürüyerek Çıkan İlk Kadın selam arkadaşlar gerçekten müthiş bir azim ve cesaret tebrik ediyorum.
Ynt: Lost Arrow Spire'a İp Üstünden Yürüyerek Çıkan İlk Kadın selam arkadaşlar gerçekten müthiş bir azim ve cesaret tebrik ediyorum.
klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 38 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 4 Kas 2009 #4 Ynt: Lost Arrow Spire'a İp Üstünden Yürüyerek Çıkan İlk Kadın çok güzel yaa
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 6 Kas 2009 #5 Ynt: Lost Arrow Spire'a İp Üstünden Yürüyerek Çıkan İlk Kadın Garip ilk kez bir video izliyemiyorum ama linkini görüyorum. yoksa linki tut yapıştır başka yerde izle şeklindemi yapalım.
Ynt: Lost Arrow Spire'a İp Üstünden Yürüyerek Çıkan İlk Kadın Garip ilk kez bir video izliyemiyorum ama linkini görüyorum. yoksa linki tut yapıştır başka yerde izle şeklindemi yapalım.
skydive Ana Kamp Mesajlar 34 Tepkime Puanı 0 7 Kas 2009 #6 Ynt: Lost Arrow Spire'a İp Üstünden Yürüyerek Çıkan İlk Kadın seyyah-34' Alıntı: Garip ilk kez bir video izliyemiyorum ama linkini görüyorum. yoksa linki tut yapıştır başka yerde izle şeklindemi yapalım. Genişletmek için tıkla ... Bende ızleyemıyorum
Ynt: Lost Arrow Spire'a İp Üstünden Yürüyerek Çıkan İlk Kadın seyyah-34' Alıntı: Garip ilk kez bir video izliyemiyorum ama linkini görüyorum. yoksa linki tut yapıştır başka yerde izle şeklindemi yapalım. Genişletmek için tıkla ... Bende ızleyemıyorum
endy LaNd RoVeR SeRiEs III LR L322 - MB W901 - MB R171 Mesajlar 1,137 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul Web www.kurutlu.com 8 Kas 2009 #7 Ynt: Lost Arrow Spire'a İp Üstünden Yürüyerek Çıkan İlk Kadın Çok süpermiş bu gerçekten takdir-e Şayan
Ynt: Lost Arrow Spire'a İp Üstünden Yürüyerek Çıkan İlk Kadın Çok süpermiş bu gerçekten takdir-e Şayan