Selam arkadaşlar, son iki günde ortaya çıkan bir durumda aracın lpg tankı 3/4 dolu iken gazda seyir halinde, hiçbir ani gaz verme falan yokken benzine geçiyor.
Bu arızanın Lpg beyninden mi , tank şamandırasından mı yada başka bir nedenden meydana geldiğini bilen varmı ?
Bende de ani gaz vermelerde yapıyordu sonraları normal şekilde giderken de yapmaya başladı. Enjektörler'den ikisi tıkalıymış değişti ve beyinde bayağı bi ayar yaptılar şimdi hiçbir sorun kalmadı. Benim sistem Landi Renzo idi. LPG ayarlarına baktırmanızda fayda var bence.
94 cherokee yeni aldım...bende de şöyle bir durum var..aracı çalıştırdığımda kumandadan tüpe almam gerekiyor yoksa sürekli benzinde çalşıyor..kontağı her kapatıp açtığımda aynı durum...sistem milano...sinir krizi geçirmek üzereyim..
94 cherokee yeni aldım...bende de şöyle bir durum var..aracı çalıştırdığımda kumandadan tüpe almam gerekiyor yoksa sürekli benzinde çalşıyor..kontağı her kapatıp açtığımda aynı durum...sistem milano...sinir krizi geçirmek üzereyim..
Tabii ki takılan beyin tamir edilmiş olarak takıyorlar. Yoksa yenisi çok daha pahalıya mal olacaktır. Sizin araçtan beyni alıp onarılmış olanı takıyorlar. Sorun kalmıyor.
zarar açmaz bu gerçek bir ihtimal düzelme ihtimali var denemiş olursunuz he olmadı dediğim gibi zaten bizlerin yapabileceği bir şey değil eloktronik bir cihaz sonuç ta zaten servis yolu görücek bu hali ile