LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,812
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

aahhkatibim_34' Alıntı:
Tüm Gezenbilir aile bireylerine Hayırlı Ramazanlar diliyorum, huzurla, mutluukla sağlıkla geçer inşallah, herkes için hayırlara vesile olsunn,Hayırlı sahurlarrrr

Sizlerede hayırlı Ramazanlar, iyidileklerinize katılmamak mumkun değil Tüm inananlara hayırlı olsun....

Etiketler

hayırlı ramazanlar arkadaşlar

Arhavi'de Mençuna Şelalesine giderken Çiftekemer köprüsü

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Sıra Videolara geldide sayfa içerisinde görüntülenebilen formatı ayarlayamadım... Lütfen resime tıklayın

Arhavi'ye varışımızda Karşılama

Arhavi ilk gece kampında Havai fişek gösterisi ( yetişip kayıt yapabildiğim kadarı )

Mençuna Şelalesi ve Gölü (Video için görüntülerin üzerine tıklayın )

Ekip yüzerken ( gerçekten çok zevkli ve güzeldi )

Çok güzel ve keyifli görünüyor. Ben de en azından Ayancıkta sizlerle tanışmak istedim ama kısmet olmadı ben İstanbul'a dönmek durumunda kaldım. Erdem57 isimli abimizle yıkamacıda ayak üstü sohbet ettik. Umarım bir başka etkinlikte bir araya gelebiliriz.

herkese selamlar anca bilgisayarın başına oturabildim geçikmeden dolayı herkesden özür dilerim gerçi ertuğrul abim resim ve videolarla sayfayı boş bırakmamış teşekkürler abi ben şimdi en baştan başlayıp yaşadıklarımızı anlatarak ve resimlerle tekrardan açıklamak istiyorum.
bu sene 24 temmuzda başlatıp 8 ağustostosda son bulacak LR MACERASI KARADENİZ TURU İLE DEVAM EDİYOR. gezimizi formda yayınlamaya başladıktan sonra büyük ilgi gördü bu bizi çok sevindirmişti ve aramızda dedikki sadece Land Rover olmasın gelmek isteyen diğer tüm araçlarda olsun ve bunu herkese bildirdik ilk başlarda baya bir katılım oldu ama son haftada bazı zorunlu sebeplerden dolayı diğer arkadaşlarımız gelemediler eve grup 3 Land Rover ile yola çıkmak üzere hazırlandı ben 23 temmuz günü akşam saatleri Iğdırdan yola düştüm. ve Karsdan amcam Fahrettin YILMAZ ı da kadromuza alarak Artvin Arhaviye doğru karsdan yola çıktık.

sabahın ilk ışıkları ile arhaviye ulaştık oradaki dostlarım ARDOS ile bir kaç saatlik bir buluşmadan sonra;

ben bu Arhaviye gittimi ARDOS daki kardeşlerimi görünce hemen ayarlarum bozuluyor nerde çamur su görsem dalıyorum

çocuklar arhavideki kardeşleriyle çok iyi anlaştılar hemen oynamaya başladılar

Arhavideki ekip namı diğer ARDOS harika insanlar bizi karşıladılar ve yolcu ettiler tekrar teşekkürler ARDOS

sinopa varan bülentlerle buluşmak üzere öğleden sonra 3 gibi yine yollara düştük.

yolda sıcakdan sıkıldığımız anlarda oldu tam o arada bi OF çektik

yola devam ederken acıktık akçabatan geçerken meşhur köftesinden yemeden gitmeyelim dedik

durmak yok yola devam amcam arabayı kullanıyor ve bende sizlere canlı canlı resim atmaya çalışıyorum

tam o sırada bi telefon geldi arabanın sesinden ve yorgunluktan kim olduğunu tanıyamadım ama biri telde diyorki yavaş git önünü kesecekler yavaş ol yavaşş ?
evet yolumuzu kesenler kimlermiii giresun off-road grubu ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum o an sıcaktan bunalmış ve yorulmuştuk o dostları sıcaklığı görünce ne yorgunluk kaldı nede sıcak teşekkürler kenan abi ve başkanım daha bu bişe değil sadece yolda gördükleri için ufak bi bi buluşma dönüşte yaptıklarınıda anlatacağım sırayla reklamlardan sonraa

yolcudur abbas bağlasan durmaz yola devam ediyoruz teşekkürler giresun ekibi dönüşte tekrar görüşeceğiz inşallah hedefimiz sinop ama giderken aklıma son anda geldi samsuna bizim şapkalar gelecekti kargodan almam gerek ne yapalım samsunda bir yerde kamp atıp yarın gidelim dedik SAMOFF başkanı ömer beyle görüşdük ve bize bir kamping ayarladı ogece orada kaldık teşekkürler Ömer abi yarın akşam sinopta görüşmek üzere
eveet samsun kanarya kampinge ömer abinin telefondaki tarifleri sonucu ulaştık ve kamp kuruyoruz.

çok açıkmışız bi yımırta pişirip yiyelim dedik
sabah kalkıp hemen toparlandık daha kargodan şapkaları alıp sinopa gideceğiz

biraz karışıkda olsa bize ve aracımıza göre kargoyu gps yardımı ile bulduk sapka sponsorlarımız Ertuğrul AÇIKGÖZ abime ve Volkan DURAN kardeşime çok teşeküür ediyorum şapkalarımız 10 numara olmuştu

şapkalarımızıda aldık yola devam hedefimiz sinop bülentler orada bizi bekler sinopa vardık bülen ve mehmet abi (DEKO) mehmet abinin eski bir arkadaşında bir gece misafir olmuşlar bülentide alıp sinoptaki kamp yerimize gittik SAMOFF ve KARADENİZ OFF-ROAD BİRLİĞİNİN başkanı Ömer beyin kamp yaptığı martı kampinge ilk iki araç buluşmuştu bunu keyfi anlatılamaz bir sene aradan sonra KIRAT ve EMİR yan yana ben ve kardeşliğim bülent omuz omuzaydık çok keyifliydi ömer bey bize iyi ev sahipliği yaptı teşekkürler Ömer abi helvanın tadı damağımızda kaldı söylemeden edemeyeceğim

evet kampımızı kurduk yerleştik yemeğimizi ve helvamızı yedik şimdi sıra sohbete ve Ömer abinin semaver çayında tam o sırada timur bey ve arkadaşları geldi gece yarısına kadar çok hoş bi sohbet oldu teşekkürler timur camel den çıkma discoda aklım kaldı çok güzeldi aracın allah kazasız belasız keyifle sürmeni nasip etsin.

bülent sineklere karşı böyle bir yöntemle korumaya çalıştı kendini

sabah kalktık hep beraber kahvaltımızı yaptık

KIRAT ve EMİR 1000 km den fazla yol yapmışlardı ufakda olsa bi bakım yapalım dedik yağ su tamam şaftlara biraz gres basalım dedik

bakımlarımızda tamam cadırlarımızıda topladık Ömer abi her şey için teşekkürler biz gidiyoruz gerçi Ömer abi biz daha yola çıkmadan tüm Karadeniz Off-Road birliğini harekete geçirmişti bile yolda bizi bekleyenler var

EMİR VE KIRAT YOLA DÜŞTÜ

yolda bülent yakıt ikmali yaparken bir petrolde bekleyen jeep görünce dayanamdım bir hatıra fotosu çekeyim dedim çok şirindi

hayde KARADENİZ ekibi Karadeniz bizi bekler

ahmet kızılkaya yolda Samsunda buluşup kamp yapacağız ama ahmetin araçta şanzıman problemi var hemen Ömer abiye bi tel abi ne yapalım burası karadeniz kimse yolda kalmaz
yaptığı yönlendirmeler sonucu Ordu da bu sorunu çözebileceğimiz anladık program değişti Samsunda değil orduya gidiyoruz bu gece orda kamp yapacağız dedik ve yola devam ettik
Ordu Off-Road grubu biz gitmeden sorunu haletmişler bile bizi kamp alanına götürmek için bekliyorlar başkanları Kemal bey, Erdinç abi, Muammer bizi Ordu Boztepeye götürdüler kalabalık bir grup halinde hepsinie yürekten teşekkür ediyorum samimiyetlerinden ve o güzel ikramlarından dolayı pidemizi yedik ayranlarımızı içtik ah muammer abi bide beni ünlü etmeseydin çok iyi olacaktı ammeee üç arabayız her şey çok güzel tüm grup buluştu ve macera başladı dedik

erdinç abi pideler harikaydı emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler

boztepedeyiz ordu ayaklarımızın altına hadi biraz gezelim bakalım dedik bir Ordu kadar vardı Ordu grubu izleyin ve görün

orduyu izledik biraz harika bir manzaraydı

boztepede gezip orduyu tepeden seyrettikten sonra bizi karşılayan ordof grubu ile ayrılık vakti geldi tüm ekibe yürekten teşekkürlerimi iletiyorum orada bizlere gösterdikleri içtenlik samimi dostluk ve yardımlarından dolayı muammer abi irtibatı koparmayalım sakın erdinç abi ilgin için çok teşekkürler kemal başkanım çok teşekkürler her şey çok güzeldi ismini yazmadığım ekipteki tüm arkadaşlarada teşekkürler harika bir ekipsiniz.
evet ordu grubu saolsunlar karşıladılar problemimizi çözdüler ikramlarını sundular ve ayrıldık her şey çok güzel geçti kamp alanındayız 3 araç bira arada artık ekip katılacak kimse yok Sivastan gelecek Bülent kardeşimin aracı aks kesmiş ve yapıp geziye yetiştiremedi canımız sağolsun bi dahaki seneye çadırlar kuruldu çocuklar yattı ekip ufak bi sohbet yaptı tam o sıradaaaa ana Ertuğrul abi arıyor hayırdır dedim içimden yoksa geliyormu evet son anda işlerini haletmiş ve kararını vermiş ertuğrul abi yolda geliyor bu haberden sonra keyifler biraz daha artı ve biraz sohbeten sonra yattık
sabahleyin baktım sesler geliyor hemen dedim valla ertuğrul abi geldi herhalde kafamı çadırdan çıkardım evet doğru tahmin adam gelmiş çayı kahveyi bile hazırlamış

güzel ve keyifli bir kahvaltıdan sonra çadırlarımızı topladık giresunda bekleyenlerimiz var fazla bekletmeyelim

haydi düşelim yollara

Bir kaç gün uzak kalmıştım siteden ve özlemle teker teker hissetmeye çalıştım inanın tüm paylaşımlarınızı..
Gerçekten harika harika, harikasınız...
Şölen kıvamında sağ sağlim bitirdiğiniz bu gezi ve paylaşımlarınız adına gerçekten çok teşekkürler arkadaşlar..
sevgiler..

yolculuk nereye kaptaannnn giresuna gidiyoz abeey
giresuna girdik orada bizi kenan abi ve arkadaşları bekliyor biliyoruz ama kenan abinin polis olduğu aklımdan çıkmış giresun girişinde elinde kamera bir trafik polisi
bizim araçları bir bir sağa çekiyor sürat yapmadık zaten araçlarımız pek süratlı değil hatalı sollama başka bişede yok niye durdurdu bizi şimdi bu polis ilk bir kaç dakkika kafamda sorular oluşmadı değil ana bide baktım araçtan inen polisle merhabalaşıp sarılıyor kimm bu trafik polisi elbette Kenan ÇAKIN polis aracı eşliğinde bizii çok güzel bir mekana götürdüler
Giresun Off-Road birliği başkanı ve diğer arkaşlarla tanıştıktan sonra gelsin çaylar gitsin börekler dondurmalar teşekkürler GİRESUN Off_Road grubu çok samimi ve içtendiniz işte fotolar ama daha durun bitmedi

bizim kızlarında keyfine diyecek yok bu arada

evet giresun ekibinden ayrılıyoruz ama durun o da ne bi arabadan poşetler bizim araçlara aktarılıyor giresun Off_Road tekrar teşekkürler fındıklar, çikolatalar, fındık ezmeleri dolu poşetler bunlar. ikramlarınız ve misafirperverliğinizden dolayı çok teşekürler. bu arada unutmadan gezinin başlangıcından beri giresundan bir fındık sponsorumuz vardı hani Galip TAŞ kendisi ile görüşemedik yolda olduğundan dolayı Galip bey sizede çok teşekkürler fındıkları aldık kendiniz gelemeseniz bile yinede göndermişsiniz ne diyeceğimi bilemiyorum bu kadarını beklemiyordum şahsen süpersiniz tekrar tekrar teşekkürler tüm Giresun ekibine

durmak yok yola devam