Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)
evet ahmetinde eklediği son foto ile yolla devam hedefimiz beşikdüzü orada bulunan ve bizi misafir edecek Sedat AÇIL a buluşuyoruz beşikdüzündeyiz Sedatı beklerken b internete bakalım dedik
sedat ve kuzenleri geldi bize gösterdikleri ilgi ve misafir perverlikten dolayı çok teşekkürler sis dağına doğru yola çıkıyoruz
arada bi mola verdik çayımızı yudumladık ve kemence eşliğinde sedatın kuzenlerinin oyunu ve meşhur gezenbilir zıplaması
daha çok yol var devam ediyoruz yolumuza
o güzelim doğa manzarası içinde giderken karanlık çöktü ve nihayet sis dağında HACI nın yerindeyiz
zaman kaybetmeden ben ve Sedat Yiyenbilir ekibini kurarak mangalımızı yaktık
yedik içtik sohbet ettik Sedat ve kuzenlerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum o kadar yolu bizle gelip gece yarısına kadar bizle beraber oldular harikasınız Sedat çok teşekkürler
sabah kalktık HACI emmi iştimasını verdikten kahvaltımızı yaptıktan sonra bi dolaşalım bakalım burada ne var ne yok dedik
ortada henüz sis felanda yok yani
bülentin elleriyle hazırladığı kahvaltıdan sonra sonraaa işte sonra bir kez bülent bizi YOLDAN çıkarttı hani diyoz ya GEZENBİLİR YOLDAN ÇIKANLARIN YERİ
işte bizde çıktık yoldan ve macera başlıyor
bülentin yoldan çıktığını gören ve hazırda bulunan ahmet dururmu peşine takılıyor
ve ertuğrul abi ile bende yoldan çıkmış bulunuyoruz o an itibari ile
teyzem içinden demiştir nereye gidiyor bu deliler
hooop hemşerim nereye sis geliyor sisssss hani reklamlarda varya KIRMIZI bizde sis diyince hemen kafaları eyiyoruz
gidin bakalım gidin arkadan gelen sisden haberiniz yok
ahanda geldi bizim SİS (KIRMIZIII )
ayağımızın ucunu göremiyoz bizim delüler Gezenbilir zıplaması yapıyorlar
seden ve bıdış düşünüyor yolu bulabileceklermi bunlar
neyse bir bucuk iki saatlik bir maceradan sonra yolumuzu bulduk galiba
beşik düzüne sağ salim indik devamı reklamlardan sonra diyorum artık gözlerim kapanıyor yarın akşam maceranın kalan yerinden devam etmek üzerei herkeze hayırlı ramazanlar diliyorum.
selamlar tarık