Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)
evet arhaviye geldik arkadaşlar bu gün burada ardos grubunun misafiriyiz bir kaç foto daha atayım makinem anca bu kadar çekiyor bide fotodan pek anlamadığım için idare edin
yollar çok virajlı ve rampa kırat dağları aştı arhaviye ulaştı
ya bu kızlar hala yatıyor şşşş kızlar kalkın yeriniz çokmu rahat
Tarık süpersiniz, 2 çocukla böyle bir yolculuğa gitmek zor diyenler için şahane bir cevap, Allah neşenizi daim etsin, yolunuz açık olsun. Bende bu fotoları benim hanıma gösterip ailecek uzun yol için cesaretlendirmeyi düşünüyorum. ;D
maşallah çocuklar çok keyifli, ve eğlenceli görünüyorlar, mola yerlerinde hoplayıp zıplıyorlar, arac abinince de uyuyorlar. sanırım sizlerede pek sorun çıkarmıyorlar, çocuklarıyla böyle uzun seyahate çıkmayı düşünenlere örnek olur sanırım resimlerin, cuma.Arhaviye gelmeden Hopa da çocuklara Hoppa yaptırmadın galibaaa????
en son nerde kalmıştık ARDOS offroad grubundan ayrılıp sinopa doğru hareket ettik bakalım ne ler oldu ayrılmadan önceki bir kaç foto yeni elime geçti onlarıda yayınlayalım bakalım
bunlar daha bazıları devamı sonradan gelecek düşelim yola şimdi yolcu yolunda gerek sinopa hareket
kaptan iyi gidiyor valla 110 -120 affetmiyor KIRAT ın canına okuyor amcamın çektiği birkaç manzara
trabzondan sonra akçabatan geçerken biraz açıkmışız
böyle bir şey olamaz arkadaşlar giresunda önümüzü kestiler kimmi tabiki giresun off road grubu kenan abi resmen yolumuzu kesti tüm grup ordaydı nerdeyse çok samimi ve
içtendiler teşekkür ediyorum kenan abi ve gruptaki tüm arkadaşlara
Arkadaşlar harika gidiyor inanın..
Yani sizleri izlemekten bahsediyorum..
Problemsiz sürüşler diliyorum hepinize..Daha 24 saat olmadı yola çıkalı ve inanın görseller harika...
Bunca yolun, işin, gücün ve katedilen kilometrelerin yanında birde fotolarla uğraşabilmek..
Ne diyebilirim ki...
Harikasınız gerçekten..
Yolunuz da , zihniniz de açık olsun her daim..
sevgiler..
yarın büyük buluşma var tarık fotolar süper ötesi şimdiden sabırsızlanıyorum gözümde uyku yok ya sabah nasıl çıkcam ben yolaaaa ))
sen kanarya kampingde dinlenirken ben yarın uykusuzluğumla başbaşayım...
yarın görüşmek dileğiyle iyi gecelerrrr ))