LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,638
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

Eğer Beşikdüzünde iseler Sisdağına çıkmışlardır veya çıkmayıp geçmişlerdir. Çanakçı tarafından güzel bir gezi olabilir aslında...

Etiketler

Sabırsızlıkla görselleri bekliyoruz..
Keyifli yolculuklar..

herkese selam evet dün sisdağında idik bu gün sabah sis dağında biraz macera yaşadık gezi allah nazarlardan saklasın süper gidiyor tek sıkıntım ilk günlerdeki gibi seri şekilde foto ekleyememek akma dönüşte süper bi galeri oluşturacağıma garanti veririm şu anda uzun göldeyiz saat 03:00 az önce ahmeti tavlada devirmiş bulunmaktayım ve şu an 6 kişilik bir tavla turnuvası başlattık ve ilk maç başladı devam ediyor. ayrıca bu gün ertuğul açıkgöz abimde bize katılmış bulunmakta bu arada iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara çok teşekkürler uzungölden selamlar saat 04:00 resşm ekleyemiyorum bağlantı çok kötü

evet Tarık şu an belki Hopa dasın veya Batumda yolculuğunuz keyifli geçiyordur , döndüğnüzde elbette bekliyoruz fotoğraf galerinizi , ayrıca yol boyunca sahili kameraya alırsanız eminim herkesin hoşuna gidecektirrr,
fotoğraf deyince, hatırlatayımmm, Hopa ve Sugörennn fotoğralarını ,Bülent Beyin de , seninde sözünüz var unutmazsınız umarımm, ?????

Kazasız, belasız, arızasız bitirin turunuzu..Fako amcama çok selamlar..

slm vakit çok dar bir kaç foto atıyorum uzungölden selamlar

;D ;D ;D ohhhhhhh süper keyif

iiyi güzel allah keyfinizi arttırsın, da hani Uzun göl resmiii, sabah güneş doğarken ki görüntüsünü , görmek isterdikk, belki dahasonraki resimlerde vardırrrrbeklioruzzzz,
sahil boyu seyir halindeykennn, arkadaşlar kmera görüntüsünüde çekerek paylaşırsanızzzz memnunn oluruzzz, yol boyu doğa harikalarını izlerken sizinle beraber bizde gitmiş kadar oluruz sanırımmm giderken çekme fırsatı olmadıysa bile dönüş yolunda belki çekenolurrrr

herkese karadeniz 2010 ekibinden selamlar uzungölden çıkıp arhaviye vardık muhteşem bir gece yaşadık zaman kısıtlı ne jet nede vın hiçbiri doğru düzgün çalışmıyor. hemen bir kaç foto paylaşıyoruz herkese selamlar fotografların üzerin ilk zamandaki gibi yorum yazamıyorum vakit darlığından anlayacağınızı umuyorum
karadeniz 2010 ekibi

iyi akşamllrrrr, yazdıklarımı okuyorsun dimiii, hani uzun göl resimleri, hopa resimleriiiii
tulum da güzel çalıyordur da boş çalıyor galiba eşlikkk eden yokkk,

Kazım Koyuncu nun mezarlığı varmı planda??? gidersen köy girişinden başla çekmeeeeyeee yol güzergahı gzeldir, soldan dere akarrr,yaşillikler içinde yol alırsınnn,,,

Tarık bey; gayet keyifli gidiyor fotolardan anlaşılan..
Takipteyim..Ve gerçekten sizin adınıza sevinçliyim böyle bir organizasyonu palanlayıp bizlerle paylaştığınız için..
Sevgilerimle..

Yıllardır Karadeniz sahilini hep görmek istemişimdir ... bu yıl kısmende olsa (Ordu sonrası ) bu güzel organizasyon sayesinde gerçekleştirebildiğim için kendimi çok şanslı kabul ediyorum ...
Bu organızasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen ve benide bu geziye son dakika goluylede olsa kabul eden başta TARIK,BÜLENT ve AHMET kardeşlerim olmak üzere çok güzel anılarla geçen 4 günü paylaştığımız bütün diğer katılımcı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Artık planlanan gezi ve konvoy varacağı doğudaki en uç noktaya ulaştığı için (Arhavi-Hopa-Sarp ) doğal olarak katılımcılar bundan soınrasında daha küçük gruplara ayrılarak dönuş programları gereği yollarına devam ediyorlar...
Ben henüz Arhavideyim yarın Hopa ve Sarp belki günübirlik Batum düşünüyorum.. sonrada rota benim için artık geriye doğru çalışmaya başlayacak .. bulunduğumuz bölgede internet bağlantı ve hızındaki bazı sorunlar nedeniyle sanırım önümüzdeki hafta sonundan sonra ancak yoğun olarak görselleri paylaşmaya başlayabileceğiz... Yinede Tarık sğl.sun gece gündüz demeden çalışarak sizler için sayfadan fotoğrafları eksik etmiyor.... ;D

Şu ana kadar yayınlanan fotoğrafların dışında umarım en kısa zamanda yayınlayacağımız çok zengin diğer görsellerden bile ne yazıkki göremeyebileceğiniz ......kısmen görebilseniz bile fotoğraflardan anlaşılamayacak kadar büyük ve değerli olan birşeyler varki oda KARADENİZ İNSANLARININ MİSAFİRPERPERLİKLERİ ve DOSTLUKLARI... herkesin bunları yaşamasını diliyorum .... hem Doğal Güzellikleri hemde Doğal Dostlukları ....
Ne yazıkki büyük Metropollerimizde yaşayan büyük çoğunluktaki Dostlarımız bunları hiç yaşamamış yada çoktan unutmuş olabiliyor ....

abi adamı gaza getirmeyin valla içim gidiyor.