LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,793
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

Tarıkcım merhaba maşallah iyisiniz,tanrı dert vermesin ,ertuğrul,bülent.vediğer katılan arkadaşlara selam ve sevgiler ,yolunuz açık olsun.resim sıkıntını anlayabiliyorum,jetle pek olmuyor bu işler,bu arada kızların çok şeker ,Allah nazar vermesin .

Etiketler

Ertuğrul bey bir karadanezli daha doğrusu Hopa lı olarak karadeniz insanı için söylediklerinizle gurur duyduğumu belirtmek isterim evet gerçekten karadaneiz insanı çok misafirperver ve sıcak kanlıdırr, daha doğru öyleyizzz, Hopaya giderken benim içinde Hopa resim çekerseniz memnun olurum, Hopaya girişte Sugören Köyü bizim köy, Kazım Koyuncu nun mezarının bulunduğu köy, fırsatınzı olursa mezarını ziyaret etmenizi tavsiye ederim, mezarlığa gidiş yolu yeşilikk içinde, bir yoldur, solunda dere akar, sağınızda fındık bahçeleri, yol alırısınız, keşke orda olsaydımm, karşılardım sizi, Tarik beye de söylemiştim, ama kısmet işte ,Ağustos 15 ndensonra orda olacağımm hayırlısı , size iyi yolculuklar , kazasız belasız, keyif alarak devam edin seyahatinize, sağlıkla dönün, ve yediğiniz içtiğiniz sizin olsunda gördüklerinizi paylaşırsanız memnun oluruzzz,,

herkese selamlar çok şükür internete kavuştum zamanım çok kısıtlı bir kaç resim ekleyeceğim karadeniz insanı gerçekten harika yol boyunca bizi ağırladılar karşıladılar çok mutlu olduk hepsini burada yazacağım ama şimdilik direk resimlere geçiyorum yarın görüşmek üzere

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs210.snc4/38835_413292638380_675938380_4617307_1793787_n.jpg[/img]

bu kadar atabildim ama inanın zaman ve internet sıkıntısı var facebook ta daha fazla resim var isteyen ekleyip bakabilir ata036@hotmail.com bu gün grup geri dönüşüe başladı ben arhavide kaldım yarın hopa ve kazım koyuncu mezarına gitmeye çalışacağım arhaviden herkese selamlar tarık.

Tarık bey teşekkür ederiz paylaşımların icin gerçi bazı resimlerin nereye ait olduğunu anlamadık ama artık döndüğünüzde sorarızz, alışkanlık yaptı, ne resmi göndereceksiniz diye açıyoruz siteyi, yolunuz açıkk olsunn allaha emanet olunn,

herkese selamlar çok şükür internete kavuştum zamanım çok kısıtlı bir kaç resim ekleyeceğim karadeniz insanı gerçekten harika yol boyunca bizi ağırladılar karşıladılar çok mutlu olduk hepsini burada yazacağım ama şimdilik direk resimlere geçiyorum yarın görüşmek üzere

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs210.snc4/38835_413292638380_675938380_4617307_1793787_n.jpg[/img]

bu kadar atabildim ama inanın zaman ve internet sıkıntısı var facebook ta daha fazla resim var isteyen ekleyip bakabilir ata036@hotmail.com bu gün grup geri dönüşüe başladı ben arhavide kaldım yarın hopa ve kazım koyuncu mezarına gitmeye çalışacağım arhaviden herkese selamlar tarık.

ışıkların üstünde tepede bir parktasınız sanırım çaybahçesi gibi neresi orası çok güzelgörünüyor

ALLAH selamet versin çok güzel herşey

aahhkatibim_34' Alıntı:
ışıkların üstünde tepede bir parktasınız sanırım çaybahçesi gibi neresi orası çok güzelgörünüyor
Karadenizin en güzel manzaralarından birisi Ordu Boztepe ve Ordu ayaklarının altında

Haklısın Kemal bey gece manzarazı çok güzelmiş, görmemiştim hiç bu sıcakhavalarda da çok güzeldir eminim
orda bir bardak çayın keyfine doyum olmaz sanrıım inşallah kısmet olur bizlerede Tarık bey'e teşekkürler bu güzel paylaşımı içinnn

sevgili med. sadat gezimizin yiyen bilir kontenjanındanmı ;D afiyet olsun.bizim yerimizede yiyin için helal olsun sayenizde geziyoruz sanal olarak mutlu kalın.

kemal52' Alıntı:
Karadenizin en güzel manzaralarından birisi Ordu Boztepe ve Ordu ayaklarının altında
Boztepe bir başka güzel. Ordu'nun Pierre Loti'si

Tarık; bu arada Kırat'ın üstünde bile laptop dikkatimden kaçmadı Fotoğraflar için tekrar teşekkürler. Oralarda olmak isterdim

arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkürler forma fazla giremiyorum en kısa zaman çok detaylı bilgiler ve fotoları yorumları ile birlikte tekrar yayınlayacağım en baştan cuma günü arhavide festival ve yarış var kıratı hazırlıyorum ondan bi türlü boş vakit bulamıyorum herkese selamlar

bas be tarık kim tutar seni arhavi land rover görsün.

takomistik' Alıntı:
abi adamı gaza getirmeyin valla içim gidiyor.
mustafa bizde arabalara atlayıp bir karadeniz gezisi yapsak mı.bende çok imrendim valla ;D

Tarık Kaçkar TV de dün öğleden sonra Arhavide katıldığınız Off Road yarışını canlı olarak izledim.. senin gibi katılanlar için eminim daha farklıdır ama izlemeside çok zevkliydi
Benimde görselleri paylaşmak için biraz düzenleme yapmam gerekecek.. şimdilik Arhavide makinama nasıl girdiğini anlayamadığım : ilginç bir fotoğrafı paylaşmakla yetineceğim ;D

[attachment=1]