KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Mete hocam iş yoğunluğu dolayısı ile fazla aktif olamadım ama o yoğunluğu atlatım her zaman organizasyon adına ustume düşeni yapamaya hazır oldugumu soylemek isterim ...
Mete hocam iş yoğunluğu dolayısı ile fazla aktif olamadım ama o yoğunluğu atlatım her zaman organizasyon adına ustume düşeni yapamaya hazır oldugumu soylemek isterim ...
Tamam, Mustafa Bey'e söyle yakın bir tarihte hani geçen kış sonunda sizin yarım bırakıp dönmek mecburiyetinde kaldığınız yolu kontrola gideceğiz. Yolun açıldığını duydum. Fenk üzerinden belki Cebel tarafına geçeceğiz. Karar verilirse sizede bildiririm.
merhaba aracınızın motoru hayırlı olsun....parçaları nerden aldıgınızı ögrenebilirmiyim....sekman,ana yatakları,kol yatakları ve conta takımının bunların[attachment=1] fiyatlarını biliyormusunuz...67 model LR seri II
merhaba aracınızın motoru hayırlı olsun....parçaları nerden aldıgınızı ögrenebilirmiyim....sekman,ana yatakları,kol yatakları ve conta takımının bunların[attachment=1] fiyatlarını biliyormusunuz...67 model LR seri II
Selam
En büyük parçacı ve iyi fiyat veren yer Kayalar Oto imiş ama o da İstanbul'da.. İstersen Servisler vs bölümünden numarasını bulup arayıp bir fiyat listesi oluşturabilirsin.. Sekmanları sanayide rektefiyeciler falan da yapıyor diye biliyorum, hem senin bloğuna göre ölçü alıyorlar, en olmadık çare ona başvurursun..