Lütfen yardım cj8 almayı düşünüyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmetnart Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,493

mehmetnart

mehmet20
Yer
istanbul
Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. Daha doğrusu yeni keşfettim
Arakadaşlar ben istanbulda ikamet ediyorum, hafta sonları gezmek için gündelik kullanım amaçlı hep hayal ettiğim bi cj toplamak istiyorum ama şimdiye kadar hiç kullanmadığım için şüphelerim var, bu araçla hafta sonları tekirdağ tarafına gidebilirmiyim saatte kaç km/h yapar yolda beni yorgunluktan öldürürmü yoksa zevkli bi yolculukmu olur araçlara gelince cj8 i kuyruktan kısaltmak istiyorum cj6 gibi yapmak istiyorum hard toplu falan güzel bişiler var aklımda. Kapımın önünde kendi kaportacımda var kendimiz komple cupayı falan ayırır geri toplarız, Elektriktende de anlarım komple tesisatını yenilerim, şarj dinamosudur marj motorudur kömürlerini, rulmanlarını değiştiririm elimden gelir ama tek şüphem bu araç asfalta bana nasıl davranır.

bu arada nette birkaç araç buldum bunların mekaniği nasıldır acaba bilmiyorum ama gündelik tur araçları sonuçta iyidir diye düşünüyorum, birni aradım sordum sadece motora sekman attırmış yarım motor yaptırmak bu araçlara yeterlimi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj8-1982-model-10-500tl-68608878/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-satilik-tura-kayitli-cj8-94548142/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj8-benzinlilpg-12-500-tl-67492554/detay

araçlar bunlar hepsinin üst kabini mevcut hepsi 4.2lt 6 silindir orjinal motorlu. bunlar alınabilirmi?

Etiketler
Ynt: Lütfen yardım cj8 almayı düşünüyorum

standart bir cj olursa uzun yolda kullanılabilir ama çok yorar.
linklerdeki araçlardan bence uzak durun muğla dan cj alınmaz çoğu safaricilerin elinde hurdaya dönmüş. kaportaları macun dolu, orjinal parçalarının yerine bir sürü şey uydurulmuş vs vs. geçen sene ben aldım boyayı kazıyınca bütün kaportanın çürük olduğunu anladık yeni kupa aldım. toplamakdansa temiz bir cj alın derim çok daha ucuza gelir

Merhaba Ozan bey, bende şimdi sizin aracınızın nasıl toplandığını bakıyordum, baya bir masraf yapmışsınız aracı baştan sona toplamışsınız elinize sağlık çok güzel olmuş. tavsiyeniz için teşekkür ederim

teşekkürler. cj toplamak masraflı iş özellikle cj8, mesela bir kelebek cam 400 lira ;D ;D

ozanyur' Alıntı:
teşekkürler. cj toplamak masraflı iş özellikle cj8, mesela bir kelebek cam 400 lira ;D ;D

baştan sona aracının yapımını okudum gerçekten emek istiyor ve nakit araban canavar olmuş maşallah, ellerinize sağlık, güle güle kullanmak nasip olsun peki toplanmış birkaç araç baktım aklıma yatanlar var ama bu araba 98 Hyundai accent kadar yorarmı beni 1.3 motor klima yok 110km/h dan sonra başlar titremeye uçan teneke moduna geçer cj8 ile şehirdışında güvenli ve aracı yormayan hızlar nedir siz bu konuda baya deneyimlisiniz

hyundai den çok daha fazla yorar sonuc olarak arazi aracı rahatlık falan yok, gürültülü, direksiyon genelde boşluk yapar, büyük geniş tabanlı lastik olursa yolda gezer bütün izlere dalar 100 150 km den sonrası sıkıntı verir ama ben alıştım bunlara çok yormuyo beni. 2004 den buyana kullanınca alılşıyo insan

Şimdi hızını duyunca kafamda şekiller oluşmaya başladı ses yapsın o güzeldir hatta motorun sıcaklığından ayaklarım pişsin kışın iyi geliyor bende v6 ford capri vardı onda da bu problemler çıkıyordu onlar yormaz beni çok geniş lastik düşünmüyorum ama genede şekil şart ben hafta sonları tekirdağ tarafına yüzmeye dalmaya balık tutmaya gitmek için kullanıcam, binek arabadan sıkıldım altı sürter çamura batar çıkmaz hem uygun fiyatlı hemde şekli çok güzel bir araba cj8 ler tamam yakıtını takmıyorum önümüzdeki aylarda ben bi kredi çekip alayım

ben eksilerini söyledim ama cj kullanmak çok keyiflidir.

ozanyur' Alıntı:
ben eksilerini söyledim ama cj kullanmak çok keyiflidir.

Tahmin edebiliyorum ilgilendiğin çok için teşekkür ederim parayı toparlayınca gene yardım isterim

bu konu ıkı yerde mı acılmıs :S anlayamadım ben neyse hayırlısı olsun Mehmet bey

CJ alıp toplamak bugün şartlarında çok maliyetli bir iş.. uzun yolda çok yorar ama gitmez diye birşey yok. yakıtı çok yakar. klasik anlamda ve offroad anlamında iş görür kanısındayım. günlük kullanmaya cj almayın bana göre..

göktuğ başkanım benim cj yi biliyorsun.allah şahit günlük kulanımda kullanıyorum.üzerinden in miyoruz braderlerle.onun havasını hiçbir araç vermiyor.homurtusuna çay demliyorum.sigara yakıyorum.onun keyfi bir başka .yakıtı fazlaysada fazla broadway mı alıp binelim az yaksın diye saygılarımla abi.

hayat cj de başkası yalan ;D ;D ;D ;D

Selamu aleykum valla bulabilirsem Cj 7 simdilik bulmazsam Cj5 almak istiyorumda kafama göre bulamıcam galiba ne yapcam bilmiyorum.Ben baya baya hurda arıyorum zaten sıfırdan toplucam motor sanzuman da bilmiyorum.Bugün baktım biraz daa dedigim gibi olmuyacak galiba ben motor dizel toplamak istiyorum genelde asfaltta gezcem için ona uygun sanzuman alıcam.Bilgili abiler kardesler varsa yazarsa sevinirim 2009 d max 2500 motor ve sanzuman alsam diyorum hatta direksiyon on disk frenleri vs uyarmı bu canavarlara bunu cok merak ediyorum.Bizim buralarda toplayan 2 usta var 2 side iyidir.Konuscam zaten de bi bulsam dedigim gibi Cj 7 Varmı fikirleriniz ben baya bos kasa istiyorum dedigim gibi tabi toplabilirsem motor,sansuzman hatta lastikleri bile olmasın