Mağara Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sukuşu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 172
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,862
Ynt: Mağara Fotoğrafları

2 hafta önce haftasonu için zonguldaktaydım.Keşfe açık o kadar çok mağara var ki, bunlardan yalnızca gökgöl mağarası turizme açık,onunda yanlış hatırlamıyorsam 825 metresi(Tamamı yaklaşık 3.000 metre). İşte o zaman bu işin eğitimini almak ve buradaki mağaralara keşif gezileri yapmak istedim.Ama bu işin eğitimini alabileceğim bir yer bulamadım ankarada ne yazık ki :-[ :-[ :-[

Etiketler

Mağara araştırma derneğine bizzat gitsen, isteğini, talebini, yüzyüze belirtirsen yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Ben eğitimi oradan almadım ama onlarda veriyor. İstanbul'da olduğum için oradan tanıdığım birisi yok.

http://indigodergisi.com/galeri/dunyanin-dogal-harikalari/Jeita_Grotto_kristal_magaralari_1.jpg

Burası da dünyanın doğal harikası Jeita Grotto..Lübnanın başkenti Beyrut yakınlarında bulunuyor.Jeita Grotto bir kristal mağarası...
Fotoğrafı görünce çok şaşırdım,bizim mağaradan hiçbir farkı yok...

Harika fotoğraflar... Çekenlerin ellerine sağlık.

Eklediğim fotoğraflarım Format yüzünden silinmişti.Tekrar geri kazandığım ve sizlerle paylaşabildiğim için mutluyum.Herkese selamlar....

fotoğraflar çok güzel emeği geçen arkadaşlar elleriniize sağlık başarılarınızın devamını dilerim