magellan triton 2000 kullanım kılavuzu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenanersin27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,748

Etiketler
Ynt: magellan triton 2000 kullanım kılavuzu

Merhaba,ben Triton 400 cihazıma Geomatics firmasında harita yüklettiğim zaman, (cihazım yurtdışı) 400 için verdiler.Fakat herhangi bir alışveriş olmadan verirlermi bilmiyorum.En doğrusu kendileriyle irtibata geçmeniz olur sanırım.

kenanersin27 kullanma kılavuzunu temin edebildiniz mi acaba? bende tritorn 1500 aldım ancak türkçe kullanma kılavuzu arıyorum bulamıyorum.

hocam ben digital ortamda bulamadım ancak GPS TÜRK ten cihazı tükçleştirirken döküman olarak temin edebildim

Merhabalar;

Bende Triton 1500 kullanıyorum,kamera hariç neredyse bütün özellikleri aynı.İsterseniz mail ile gönderebilirim.

kenan@kenanoruc.com

mrb arkadaslar ben bu konudan mustırhım,bende de triton 2000 var ingilizce acaba bunu turkce yapma maliyeti nedir ve google earth ile ilgili progaram yokmus nasıl yuklerız dıger uygulamaları...tskrlr

kenanersin27' Alıntı:
magellan triton 2000 türkçe kullanım kılavuzunu nerden bulabilirim

https://picasaweb.google.com/converse1979/MAGELLANTRITON1500GPSTURKCEKULLANMAKILAVUZU#

cihazı 30 dkda çözdüm sorularınız varsa buyrun sorun cevaplandırmaya çalışayım. bence kullanım klavuzu çok gereksiz. cihazlar çok basit kullanıma sahipler.