Ynt: Magellan Türkiye TOPO Haritası İmi Formatında
Turgut bey merhabalar ben de magellan triton 1500 ve explorist 600 modelleri var. cihazların içerisinde gelen backround haritanın yanı sıra kendi oluşturacağım ava yasak saha sınırlarını gps e baz haritanın üzerine yüklemek istiyorum bu konuyla ilgili bilginiz var mıdır.
Bende triton 1500 kullanıyorum. Söylediğiniz şeyi magellanın vantage point programında rahatlıkla yapabilir ve gps e aktarabilirsiniz. bunun için programı açın bahsettiğiniz bölgenin sınırlarınıda programın Map tools bölümündeki plan new route a tıklayıp çizin. Bunu size rota olarak çizecektir ama siz bahsettiğiniz amaç için de kullanabilirsiniz. Sonrada pc kablosuyla gps e aktarın.
merhaba, güncel yunanistan ve türkiye topo haritasını sizlerle paylaşmak istedim.ben magellan triton 400e yükledim gayet iyi iş yapıyor linki aşşağıda
http://**.com/files/3363928706/TOSMGRTR.zip
* olan yere ** yazın
Benim satın aldığım site den aldınız sanırım. Güncellenmesi çok iyi olmuş zira osm (Open Street Map) devamlı, kullanıcılar tarafından güncellenen bir harita sağlayıcısı ve topografik haritasında bir çok tabiat parkı, yürüyüş parkurları, göller,dereler, yürüyüş yolları üzerindeki su kaynakları v.b. bilgileri içeriyor. Ayrıca eşyükselti eğrileri 5m aralıklı .