Ynt: Marmot Oracle-North Face Tavsiye
Arkadaşlar bende bir soru soracağım İstanbul Forum yanında her türlü doğa sporu ile alakalı ürünün satıldığı bir magaza açılmış.
Arkadaşlarla gezdik iki windstopper arasında kaldık biri kalın ve içindeki polar kaplamada kalın diğeri ise ince ve iç polar kaplaması yok denecek kadar az.
Benim bu ürünleri almak istememim sebebi, treking esnasında normal pamuk atlet üzerine normal polar, üzerine sıradan bir yağmurluk kullanıyorum; Buda baya ter yapıyor. Ben çok soğuk olmadıkça üşümem ama hiç kullanmadığım bu ürünlerin kullanım amacını tam bilmediğim için bilgi rica edeceğim.
Yani windstopper nasıl kullanılır yağmurluk yerinemi, mont mu, polar yani kazak gibi birşeymi olmalı mantık olarak? altına bir şey giyilirmi yoksa direkt termal içlik üzerinemi giyilir, darmı olmalı genişmi?
Şöyle anlatayım yürüşte oluşan ter sorunun önüne geçebilmek için nasıl bir giyim tarzı oluşturmalıyız, hangi katmanlardan oluşmalı yani?
Termal içlik üzerine windstopper giysek nasıl olur yoksa araya tshort gereklimidir, windstopper üzerine artı bir mont yada yağmurluk gereklimi?
Çok karıştırdım ya neyse siz anladınız kesin ;D ;D ;D