Ynt: Maxsea Yardım
Sn Taxi 17 ,
Öncelikle secim olarak dogru yoldasiniz , mademki programi temin edebildiniz ...ayni kaynaklardan haritalari da temin edebilirsiniz...yalniz iyi bir antivirüs programiniz da calisiyor olsun...
Sonucta oldukca profosyonel olan bu yazilim , isinizi ve isteklerinizi tamamiyle karsilar...
Iyi bir balik yataginida isaretlersiniz...yada her neyse...
ama su bir gercekki , bu programlarin calismasini saglayacak ekipmanlariniz da olmali....olmaz ise olmaz olan bu ekipman sadece bir GPS alicisi ..Tam türkce anlamini izah edemiyorum ama , Satelitin verilerini algilayip bilgisayara sunan bir Radyo alicisi gibi düsünebiliriz....Türkiye de ne kadar'a temin edebilirsiniz bilemiyorum ama ,mutlaka yurt disi fiyatlarini da önceden arastirin...3 yada 4 misli fiyat ödemek istemiyorsaniz tabii..
Indirdiginiz maxsea programi belki eksik olabilir..genellikle haritalari beraberinde barindiran bir maxsea programi 300 -400Mb.alandadir..
Birde haritalar Avrupa yada en azindan Akdeniz (Mittelmeer) kapsamali ....
ama indirdiklerinizden bir sonuc alamaz iseniz Alternatiflerine yönelin....
Ayni katogoride , hemen hemen ayni kalitede ,MAPTECH olabilir...programlara yönelin...Bu konu ile ilgili detayli bilgileri benim yazmis oldugum mesajlar icinde arayin...tüm listeyi vermistim...GPS alicisi ile ilgili avrupa daki fiyatlari gösteren link de dahil....
tekrar konuyu uzatmamamk adina yazmiyorum....
Fakat sunu bilin ki en Profosyonel yoldasiniz...Ben bir cok bilgiyi Rus dostlarim ve Sayfalarindan aliyorum...onlar bu konuda bayagi ilerdeler bizden...
Insallah Umdugunuz sisteme kavusur ve kullanirsiniz...
Bu arada 17 CANAKKALE ise..
Selam olsun , Ulusumuzun Kurtulus savasindaki o muhtesem yerlere... ve sehidlerimize...