Ynt: Mayıs Likya Yolu
1- Yarım etaplar konusunda kafamda da o şekilde planladım, hem kendimi hem de köpeği çok yormak anlamsız. Hem keyif alamayacağız hem de ertesi güne yorgun başlayacağız onun yerine yarım yarım ama keyifli olsun
2- Köpek kovucu ve biber gazı almamıştım yanıma onları hemen temin edeyim
Köpek psikolojisinde çok iyi değilim ama kötü de sayılmam sanırım, barınak gönüllüsüyüm ve her hafta 280 köpeğin arasına giriyorum en azından bir gün.
3-Kene konusunda, 1 ay önce ense damlası damlattım ama gitmeden önce tekrar bir doz uygularım emin olmak için. Evet arılara da ekstra dikkat etmek lazım, geçmiş olsun size de ölüme kadar götürebiliyor dilini sokarsa.
4- Pansiyon ve kamp yerleri hakkında tüm uyarıları not ettim, kesinlikle çok çok işimize yarayacak, hepsine de selamını iletirim
5- Çok çok yorulmadığı ve susuz kalmadığı sürece peşimden ayrılmaz.
Bu çok detaylı ve başka bir yerden bulamayacağım deneyimleri paylaştığın için çok teşekkür ederim, bir kaç tane kafama takılan soru var onları da sorayım cevaplarsan sevinirim.
1- Ruffwear'ın çoraplarını her halükarda al der misin? Satıcıda botun bedeni yok ama çorap bedeninden var, iş görür dersen siparişini vereyim.
2- Fethiye'den Kaş'a kadar köpek kabul edilmeyen antik kent var mı? Rotamızı ona göre şekillendirelim diye soruyorum.
3- Kene konusunda önereceğin bir marka veya damla yerine bu tarz yürüyüşler için kene-parazit tasmaları var biliyorsundur muhtemelen (paraband-kiltix v.b.) onlar daha mı uygun olur, hangisini önerirsin?