Burada dikkatimi çeken aracın azami ağırlığının 2.590 kg olması. Tam bir karavan için bence yeterli değil. Kendi aracımın (212 D) azami ağırlığını yükseltirken Almanya’da çok zorluk çektim. Inşallah Türkiye’de kolaydır. Mercedes-Benz Sprinter Transporter 1995-2006 213 CDI (129 PS) Erfahrungen
Aylardan sonra bugün ilk çivimi çaktım sürgülü kapının karşısına yani sol tarafa cam yeri açtırıp sürgülü cam taktırdım (250₺)
Cam takılırken bir telefon geldi ve sprinteri aldığım Kasım ayından bu yana satılık olan ancak ciddi bir müşterisinin çıkmadığı berlingo'ma müşteri çıktı cam işinden sonra Aracın expertiziydi pazarlığıydı derken kaporayı alıp anlaştık yarın kısmet olursa sabah devrini verip paramı alınca artık tek uğraşım sprinter olacak, masraf yapacak kuruşum yoktu bugün güzel bir gün, herkese sevgi/selam.
merhaba , öncelikle hayırlı olsun , ben iyi kötü biraz da aceleyle birşeyler yapmaya çalıştım, vakit yetersizliğinden ancak 15 gün bir tatil yapıp döndüm bile bir kısım yapım aşamasını burada paylaştım. Mercedes Sprinter 213 Cdi Ambulansın Korsan Karavana Dönüşümü