dün cok fazla vaktim olmadığından hızlıca okuyup geçip iletişim bilgisi bıraktım... şimdi biraz daha detaylı yazabilirim...
öncelikle aracın hayırlı olsun doğru bir seçim yapmışşın....
aracın bütün evrak vs işlemleri bittiğine göre onunde iki seçim var ya kafanda soru işareti bırakmayan bir araca bineceksin yada ben veya bizler gibi nerde trak orada yapak diyeceksin...
1 yolu izleyeceksen aracın kaporta aksamı rahat sökülen bir arac ( siteden herkesin tanıdığı vosdost bir gecede aracı parçaladı ben iki ginde söktüm ) aracın kaporta aksamını söküp ön düzen, frenler, makaslar , sanzuman motor vs bütün yürüyeni elden geçirip aracın saseyi boyatıp uzerine parca parça boyanmış kaportayı birleştirip son olarak rütuş işlemini yaptırıp binmen yönündedir ancak bu durum hem sanayi çevresinde tanıdık hemde bol zaman ve değerli kağıt gerektirir ki bu rakam 10.000 Tl ile başlar hayal gücüne ve dayanımına bağlı olarak sonsuza kadar uzar gider....
2 yol ise tanıdık bir boyacı vasıtası ile ki çevremizde izmirde var... aracın boya işini cözüp direk alt takıma ve motora yatırım yapman yönündedir bunun maliyeti sana 4.000 -5000 tl gibi bir rakama mal olur ( rakamları kafanda ölçüp biçmen için veriyorum net rakamlar değildir )
benim bir kaç series toplamış hobi amaçlı uğraşan birisi olarak sana önerim ikinci yöndedir....
öncelikle can güvenliği şekil olarak her ne kadar defendere benzese de aslında cok başka bir araçtır bu nedenle defender parçalarının hepsi cuk oturup direk civata vida sıkamazsın bu nedenle orjinal ve doğru parçaları kullanman hem seni rahatlatır hemde cebini yormaz parçaları ankara öz oto tümay beyden alabilirsin kayalar oto da da parçaları mevcuttur telefonla arar parçanın fiyatını öğrenir ona göre siparişini verirsin ki genelde en ucuz yer bir tanesi çıkacaktır
suan yeni bier araç almış olsam
aracın frenlerinin bakımını yaptırırım makaslarını yaptırırm ön düzenlerini yaptırır lastiklerimi alırım moto ve sanzumanla ilgili eksikliklerim varsa onları düzene koyar
aracıma bir takım buji platin meksefe ve kayış takımını koyar bir bidon su 3 lt yag hidrolik yağı nı da bagaja atar gezerim bozulan yerleri de sırası gelince yaptırırım
araç alınınca ilk heves hemen yalıtım yapılmak isteniyor o yanlışa düşme çünkü yaptığın izalasyon ilk sanayi ye gidişte komple sökü-lecek ve paran boşa gitmiş olacak yalıtım ve izalasyon işi en son ki iş unutma bunu lütfen
benim izmirde araçlarımla uğraşmış hem boyacı hem dösemeci hem de lektrik ve mekanikçi arkadaşlarımız ve dostlarımız var o nedenle istersen onlarında telefonlarını verebilirim onlardan da bir fiyat alıp uygun yerlere ve doğru kişilere yaptırman önemli bu araçlar sofistike araçlar olduğundan dolayı her tamirci anlayamaz her ben yaparım diyen yapamaz illa tilki kürkçü dükkanı durumuna düşersin onun için mutlaka bir kaç series ve defender kullanıcısı ile konuş ( tamircisi değil )